• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PETRINJCI POBJEDNICI II. TURNIRA SPOREK U VISEĆOJ KUGLANI

NOVA IDEJA HRV-a – KUGLANE NA ULICE!

Klubovi bi se tako predstavili građanima i mladima, dok bi se na sajamskom prostoru u Gudovcu održala završna nadmetanja

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR – GUDOVAC Na održanom turniru u visećoj kuglani u nedjelju 26. svibnja u Bjelovaru u sklopu Sajma sporta i rekreacije SPOREK nastupilo je šest ekipa iz središnje Hrvatske. Organizatori turnira bili su Bjelovarski sajam d.o.o. i udruga Hrvatski ratni veterani. Bio je to drugi turnir koji je nakon prošle godine kada su Hrvatski ratni veterani počeli javnost upoznavati s ovim vidom rekreacije namijenjene svim uzrastima, uključivo od vrtića do treće životne dobi.

Ekipa udruge HVIDR-a Petrinja osvojila je prvo mjesto sa ostvarenih 170 bodova, druga je bila ekipa Petrus također iz Petrinje sa 165 bodova, a treće mjesto osvojila je ekipa udruge Tjelesnih invalida Bjelovar sa 159 bodova. Četvrto mjesto pripalo je ekipi Grupe Coner HRV Bjelovar sa 147 bodova, peto mjesto zauzela je ekipa Milak bus sa 120 bodova, a posljednje mjesto pripalo je ekipi Kluba sportsko rekreacijskih aktivnosti HRV Veliko Korenovo sa 119 bodova.

III. SPOREK u organizaciji Bjelovarskog sajma je prava prilika prema mišljenju članova Hrvatskih ratnih veterana da se u budućnosti takmičenja presele na trgove grada Bjelovara i da se klubovi predstave građanima i mladima, a da na sajamskom prostoru u Gudovcu održe završna nadmetanja.

Ažurirano ( Četvrtak, 30 Svibanj 2013 16:47 )