• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRIPREMNA UTAKMICA

DOBRO POSLOŽENA EKIPA LIPIKA POBIJEDILA MLADOST (Ž)

Crveni mundiri napravili su hrpu prigoda, ali ih nije imao tko pretvoriti u golove

E-mail Ispis PDF

MLADOST (Ž) – LIPIK 1:2

Ždralovi- Igralište Mladosti na Brdu, gledatelja 50, sudac: Stjepan Hruškar (Bjelovar), pomoćnici: Saša Mikša i Dragan Kuprešanin, strijelci: 1:0 Bošnjak (1), 1:1 Cerovečki (12), 1:2 Kužilek (37) iz 11m.

MLADOST (Ž): Gavranović, Starčević, Kukec, Hudoletnjak, Vlašić, Mlinarić, Trupac, Bošnjak, Pleić, Sučić, Jelić- Balta. (Još su igrali: Đukanović, Renić, Ostrman, Ivančić, Cvjetojević, Katić, Horvat, Sabljić, Kunić). Trener: Nikola Papac.

LIPIK: Krizmanić, Komljenović, Utješinović, Rekavić, Golubić, Poliganović, Kužilek, Cerovečki, Šugić, Kraljević, A. Starčević. (Još su igrali: Beckerat, Kašljević, Pleša, Kurjaković, Digtzman, F. Kligl, K. Kligl). Trener: Željko Rebrović.

Generalnu probu uoči starta prvenstva imali su prvak sjevera Mladost i trećeligaš istoka Lipik. Već u 1. minuti spretni Bošnjak je doveo domaće u vodstvo, ali što se tiče golova, to je bilo sve što su crveni mundiri napravili jer su stvorili hrpu prigoda, ali ih nije imao tko pretvoriti u golove. Propisno su se ispromašivali i Pleić i Mile Sučić pa i ostali. Dobro posložena ekipa Lipika, koja je u novu sezonu ušla s visokim ambicijama i pojačana s garešničkom trojkom Matej Kraljević, Ante Starčević i Tomislav Golubić, bila je ravnopravan protivnik. a uspjela je postići i dva gola. Prvi je djelo Cerovečkog koji je iskoristio zbunjenost domaće obrane te drugi i pobjednički gol je Kužilek postigao s bijele točke nakon što je Hudoletnjak srušio u 16 m Starčevića. Puno posla domaćoj obrani posebno je zadavao upravo Ante Starčević, igrač koji je minule sezone igrao za Croatiju iz Grabrovnice. Do početka prvenstva Mladost će odigrati još jednu pripremnu utakmicu i to protiv Bilogorca iz Velikog Trojstva i to u srijedu na Brdu.

Ažurirano ( Nedjelja, 11 Kolovoz 2013 16:37 )