• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I. ŽNL BJELOVARSKO-BILOGORSKA – 1. KOLO

U DARUVARU SU DOMAĆE IZNENADILI GOSTUJUĆI ČAZMANCI

Od sedam odigranih utakmica četiri su završile pobjedom domaćih, u jednoj su gosti uspjeli ostvariti pobjedu, dok su dvije odigrane neriješenim rezultatom

E-mail Ispis PDF

Prošlog vikenda odigrane su utakmice prvog kola I. ŽNL BBŽ. Od sedam odigranih četiri su završile pobjedom domaćih, u jednoj su gosti uspjeli ostvariti pobjedu dok su dvije odigrane neriješenim rezultatom.

U Ćurlovcu domaći NK Omladinac dočekao je NK Lastu iz Gudovca. Nakon odigranih 90 minuta rezultat je bio izjednačen, 2:2. Prvi gol za domaće u 11 minuti dao je Boris Drlja te ih dovodi u vodstvo. U 57 minuti Roberto Bertić, igrač gostiju, postiže gol za 1:1. Domaći u 75 minuti ponovo dolaze u vodstvo golom Josipa Veljačića, a već u 80 minuti gosti golom Dina Horvata poravnavaju rezultat na 2:2.

U Daruvaru su domaće iznenadili gostujući Čazmanci. Već u drugoj minuti prvi gol za NK Čazmu postigao je Luka Lamać. Domaći, NK Daruvar, su odmah u šestoj minuti izjednačili golom Dražena Mihalića. U 25. minuti domaći dolaze u vodstvo golom Frane Resa. Pred kraj prvog poluvremena u 42. minuti gosti uspijevaju izjednačiti golom Bože Vukovića. U drugom poluvremenu gosti u 68. minuti opet uspijevaju iznenaditi domaće golom Bože Vukovića za konačni rezultat i pobjedu 2:3.

Izjednačeni rezultat nakon 90 minuta igre bio je i u Hercegovcu koji je ugostio NK Dinamo iz Predavca. Gosti su u 22. minuti poveli golom Antona Gašia. Tek u drugom poluvremenu, u 60. minuti domaći NK Hajduk uspio je izjednačiti rezultat golom Ivana Planteka. Domaći u 77. minuti golom Filipa Kožuhara dolaze u vodstvo. Pred sam kraj, u 88. minuti, golom Bojana Bakšaja gosti uspijevaju izjednačiti rezultat na konačnih 2:2.

NK Bilogorac iz Velikog Trojstva ugostio je i pobijedio NK Bilo iz Velike Pisanice. Za to su bili zaslužni golovi Ante Markića u 31. minuti i Nenada Jasika u 73. minuti. Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo u Velikom Trojstvu.

NK Sloga koja je gostova u Rovišću nadigrana je već u prvom poluvremenu primivši četiri gola od domaćeg NK Rovišća. Prvi gol zabio je u 16. minuti Tomislav Pavlićević, drugi u 35. minuti Nikola Ćibarić, treći u 35. minuti opet Tomislav Pavlićević. Rezultat 4:0 zapečatio je golom Josip Markešić u 37 minuti.

U Garešnici NK Garić je ugostio NK Zdenku iz Velikih Zdenaca. Domaći dolaze u vodstvo u 16. minuti golom Vladimira Vaclaveka. Gosti izjednačavaju rezultat golom Danka Tomašeka u 39. minuti. Vedran Zdjelar u 69. minuti postiže pobjednički gol za domaće i postavlja konačni rezultat 2:1.

Po prvi poraz u ovoj sezoni NK Tomislav iz Bereka došao je u Sirač. No, iako su izgubili, zahvaljujući Saši Šastarcu koji je u 17. minuti zabio prvi gol, vodili su prvo poluvrijeme. Tek u 75. minuti Mario Bališ postiže gol za domaći NK Kamen i izjednačuje rezultat. Željko Kufner postiže u 86. minuti gola za pobjedu domaćih i konačni rezultat od 2:1.

 

Ažurirano ( Srijeda, 04 Rujan 2013 12:48 )