• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I. ŽNL BJELOVARSKO-BILOGORSKA – 7. KOLO

BJELOVARSKA SLOGA NIKAKO NE USPIJEVA SLOŽITI POBJEDU

Od sedam odigranih utakmica, čak u pet su slavili gosti. Jedino su domaći slavili u Velikom Trojstvu i Rovišću

E-mail Ispis PDF

Danas, 8. listopada, odigrane su utakmice sedmog kola I. ŽNL BBŽ. Od sedam odigranih utakmica, čak u pet su slavili gosti. Jedino su domaći slavili u Velikom Trojstvu i Rovišću.

NK Bilogorac iz Velikog Trojstva na svom terenu pobijedio je NK Lastu iz Gudovca 1:0. Jednini, pobjednički, gol za domaće zabio je Nenad Jasika u 21. minuti.

NK Rovišće je ugostilo NK Hajduk iz Hercegovca. Prvi su poveli domaći golom Jure Ćibarića i to već u osmoj minuti. U 13. minuti gosti izjednačavaju golom Marija Mlinarića. Dvije minuta kasnije, u 15. minuti, domaći ponovo dolaze u vodstvo pogotkom Josipa Markešića, koji pogađa još jedno u 54. minuti. Filip Kožuhar pogotkom u 71. minuti smanjuje vodstvo domaćih, no u 88. minuti Dino Feletar pogađa za domaće i konačni rezultat 4:2.

Daruvar je došao u goste NK Gariću iz Garešnice. Nakon 90. minuta igre, NK Daruvar je bio bolji te pobijedio s jednim golom kojeg je zabio u Tomislav Varatar u 67. minuti za konačni rezultat 0:1.

NK Kamen iz Sirača ugostio je NK Omladinac iz Čurlovca koji su domaćima uspjeli tri puta zatresti mrežu i pobijediti rezultatom od 0:3. Prvi gol za goste postigao je u 45. minuti Ivan Jaković, a druga dva postigao je Boris Drlja u 77. i 88. minuti.

NK Čazma je došla u goste kod NK Tomislava iz Bereka. Gosti su bili bolji te pobijedili domaće s 0:3. Prvi gol za goste postigao je Ivan Stjepanović u 51. minuti, nakon njega u 57. minuti pogađa Filip Matešin te u 77. minuti zabija Božo Vuković

U Velike Zdence kod NK Zdenka u goste je došao NK Dinamo iz Predavaca te nadigrao domaćine rezultatom od 1:2. Gosti su poveli u 22. minuti pogotkom Bojana Bakšaja, a domaći izjednačili u 37. minuti golom Vedrana Viljevca. U 70. minuti Seba Jakovič, igrač gostiju, pogađa za pobjedu.

U Bjelovaru NK Sloga dočekala je NK Bilo iz Velika pisanice te ni ovoga puta nije uspjela složiti pobjedu. Tako su gosti bili bolji i pobijedili 1:4. Gosti su poveli golom Stjepana Jurića u 12 minuti. Drugi gol gostiju nije trebalo dugo čekati, u 20 minuti pogađa Andrija Miškulin. Jedini pogodak ta domaće postiže Bruno Popović u 59. minuti. Andrija Miškulin postiže svoj drugi pogodak u 69. minuti. Konačni rezultat postavlja Kristijan Jurić, igrač gostiju, u 85. minuti. Na kraju je utvrđena i nepravilnost kod NK Sloge pa se vodi postupak. Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo u Bjelovaru.

Ažurirano ( Četvrtak, 10 Listopad 2013 12:25 )