• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NAJBOLJA STOLNOTENISAČICA ROVIŠĆA IVANA GRGIĆ NA TURNIRU MLAĐIH KADETKINJA TOP 12 HRVATSKOG STOLNOTENISKOG SAVEZA

IAKO BOLESNA OSVOJILA 5. MJESTO U DRŽAVI

Osvojenim 5. mjestom na ovom 1. TOP-u 12 i dobivenim bodovima probila se Ivana Grgić na 4. mjesto najboljih mlađih kadetkinja Hrvatske

E-mail Ispis PDF

ROVIŠĆE Najbolja igračica STK Rovišće mlađa kadetkinja Ivana Grgić, uspjela se plasirati na 1. TOP 12 za mlađe kadetkinje i na kraju osvojiti 4. mjesto. Ivani ovo nije prvi pozivni turnir HSTS-a ali svakako treba istaknuti da je poziv osigurala vrijednim i redovnim treninzima, odličnom igrom i odlaskom na skoro sve turnire u ovoj sezoni te si osigurala bodove koji je drže čvrsto 5. mjesto na rang listi HSTS-a RH. Za one koji to ne znaju treba napomenuti da je razlika između ostalih turnira i TOP-ova u tome što TOP-ove organizira HSTS za 12 najboljih igračica s njihove rang liste.

Tako je prošlu subotu i nedjelju 7. I 8. prosinca Ivana krenula put Mladosti. Cijeli tjedan prije toga puta bilo je neizvjesno da li će uopće nastupiti zbog bolova u leđima i zbog kojih je imala i slabije treninge umjesto jake pripreme za nadolazeći TOP. No, naša hrabra lavica Ivana stisnula je zube i uz pomoć leda i velikog srca ostvarila hvale vrijedan uspjeh. Prvi dan je definitivno briljirala i izborila odličan skor sa šest pobjeda i samo jednim porazom, i to nakon teške borbe u pet setova na kraju je pobjedu odnijela Marta Jurčević iz D. Miholjca rezultatom 2-3. Nažalost drugi dan su bolovi bili jači, Ivana je izvukla najbolje iz sebe i izborila samo jednu pobjedu, što nije ni čudno s obzirom da su u pitanju bili i najjači mečevi protiv tri igračice koje su prvoplasirane na rang listi. Tako je Ivana nedjelju završila skorom 1-3 ali treba istaknuti da Ivana može i više no ovaj put su je ozljede spriječile da pokaže što zna. Trener Marinko generalno je zadovoljan, budući da su s ovaj vikend osvojenim 5. mjestom na ovom 1. TOP-u 12 i dobivenim bodovima probili smo se na 4. mjesto najboljih mlađih kadetkinja Hrvatske. Trener Ban dodaje da ovim Ivanin nastupom završen prvi dio sezone 2013/2014 te ističe da je jako zadovoljan s cijelom ekipom, tako kaže da su sve tri cure STK ROVIŠĆE na dosadašnjim turnirima, pod njegovim budnim okom, dale maksimum na svim turnirima, a ako nastave slušati sve savjete i provoditi trenerove zamisli, dok uživaju igrajući ovaj mali veliki sport TOP 12 postati redovni turnir sezone.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 09 Prosinac 2013 21:51 )