• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


DARUVARSKE ODBOJKAŠICE OSTVARILE PRVU POBJEDU I POBIJEDILE MLADE NADE BJELOVARA

STARIJE IGRAČICE DOMAĆINU DONIJELE BODOVE

Daruvarčanke su imale puno posla da savladaju neugodne gošće koje su u prvom setu vodile do pred kraj, a tada zbog nedostatka koncentracije izgubile s 25:27.

E-mail Ispis PDF

DARUVAR U Gradskoj sportskoj dvorani u Daruvaru u utakmici III HOL regije centar – skupine istok koju su sudili suci Petar Kolar i Mladen Lapaš OK DARUVAR - ŽOK BJELOVAR II rezultat je bio 3 : 0 za domaćina po setovima 27:25, 25:20 i 25:21.

Za OK DARUVAR igrale su Kržić, Dočkal, Kuljanac, Idžaković, Biček, Voborski, Vacka,
Kovačević, Goleš (Trener Dario Šokec), a za OK BJELOVAR II Vrhovski, Andričević, Mendaš, Lukačin, Dragašević, Delija, Novosel, Jurišić (Trener Ana Marija Štimac).

Bila je to zaostala utakmica trećeg kola III. HOL Regije Centar - skupine Istok u kojoj su domaće odbojkašice pobijedile mlade nade Bjelovara s 3 : 0.

Iako ojačane starijim igračicama koje su odstupile iz natjecanja II. HOL-e, Daruvarčanke su imale puno posla da savladaju neugodne gošće koje su u prvom setu vodile do pred kraj, a tada zbog nedostatka koncentracije izgubile s 25:27. U ostala dva seta Bjelovarčanke su bile uz bok domaćim odbojkašicama tako da je tek na kraju svakog seta učinjena razlika od pet, odnosno četiri poena i time ostvarena prva pobjeda domaćina. Nakon jesenskog dijela prvenstva bjelovarske odbojkašice zauzimaju četvrto mjesto s pet bodova, a Daruvarčanke osmo mjesto s tri osvojena boda.

Ažurirano ( Četvrtak, 12 Prosinac 2013 16:43 )