• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. NOVOGODIŠNJI TURNIR ODBOJKAŠICA KADETKINJA U BJELOVARU

PLJESAK LUKAVIM POTEZIMA MLADIH ODBOJKAŠICA

Prvo mjesto osvojile odbojkašice OK Sisak, drugo ŽOK Belišće, a treće ŽOK Bjelovar

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Ženski odbojkaški klub Bjelovar organizirao je u  nedjelju 05. siječnja 2014. godine u Školsko-sportskoj dvorani I. osnovne škole Bjelovar  III. NOVOGODIŠNJI TURNIR KADETKINJA.

Na turniru je nastupilo šest ekipa koje su bile  razvrstane u dvije skupine. U skupini A igrali su OK Sisak, ŽOK Bjelovar i ŽOK Donat Zadar, a u skupini B ŽOK Belišće, OK Varaždin Volley i OK Šibenik.  Nakon razigravanja po skupinama igralo se za poredak od prvog do šestog mjesta.

Utakmica za peto mjesto:

OK Šibenik – ŽOK Donat Zadar

2 : 0

Utakmica za treće mjesto:

ŽOK Bjelovar – OK Varaždin Volley

2 : 0

Utakmica za prvo mjesto:

OK Sisak – ŽOK Belišće

2 : 0

U devet odigranih utakmica mlade odbojkašice prikazale su dobru odbojku s puno lukavih i lucidnih poteza, koje je oko pedesetak gledatelja nagrađivalo pljeskom. Na kraju turnira svim ekipama podijeljene su zahvalnice za sudjelovanje, trima prvoplasiranim ekipama pehari i medalje, a prema ocjeni trenera statue su uručene: Vlatki Jerbić iz OK Belišće  za najbolju dodavačicu (tehničarku) turnira, Hani Petrović iz OK Sisak kao najboljoj napadačici (pucačici), Ani Mariji Užarević ŽOK Bjelovar kao najboljoj  obrambenoj igračici (liberu), te Ani Sabljak iz OK Sisak kao najboljoj igračici turnira.

Ažurirano ( Četvrtak, 09 Siječanj 2014 00:18 )