• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


U STOLNOTENISKOJ SUPERLIGI ZA ŽENE STK TIS IZ ZAGREBA IZGUBIO KAO DOMAĆIN OD STK BJELOVAR REZULTATOM 2:4

BJELOVARČANKE KORAK DO DOIGRAVANJA ZA PRVAKA

Bjelovar se učvrstio na 4. mjestu, gdje zaostaje za jedan poraz od trećeplasiranog Varaždina

E-mail Ispis PDF

ZAGREB U odličnoj atmosferi dvorane 3 Doma sportova odigran je derbi 12. kola Superlige za žene između domaćeg Tisa i Bjelovara, izravnih konkurenata za ulazak u play off i doigravanje za naslov prvaka Hrvatske. Utakmici je prisustvovao i predsjednik Hrvatskog stolnoteniskog saveza Pospiš Zlatko.

Bjelovarčanke su odlično otvorile susret i odmah na početku povele 2:0, gdje je u prvom susretu u dvoboju prvih reketa Bjelovarčanka Eva Tapai deklasirala Mateju Magličić ne prepustivši ni set vrlo dobroj domaćoj igračici. U drugom susretu su se sastali drugi reketi Tamara Ramić bivša bjelovarska igračica i Ivana Malobabić, koja je nakon gubitka prvog seta i slabijeg ulaska u susret uhvatila ritam i na kraju slavila 3:1. U trećem susretu snage su odmjerile Nataša Steljić i devetnaestogodišnja Lorena Orlić , kojoj fali sazrijevanje u seniorskoj konkurenciji gdje u odlučujućim trenucima radi neshvatljive pogreške u prva dva seta kod rezultata 8:8.

U igri parova Bjelovarčanke su odlično započele i povele 1:0, a nakon toga Zagrepčanke su odigrale kao u transu i preokrenule na 3:1, poravnale na 2:2, nastavivši dramu u ovom neizvjesnom i uzbudljivom meču. Iduće dvije partije bile su ključne za Bjelovarčanke. Prvo je Ivana Malobabić pobijedila prvi domaći reket Mateju Magličić , prema viđenom scenariju gdje Malobabić nakon gubitka prvog seta strpljivom i pametnom igrom preokreće susret na 3:1 i vodi Bjelovar do vrlo bitnih bodova te korak do doigravanja za naslov prvaka. Točku na i postavlja odlična Eva Tapai koja je deklasirala Natašu Steljić ne prepustivši ni set učvrstivši Bjelovar na 4. mjestu, gdje zaostaje za jedan poraz od trećeplasiranog Varaždina.

Ažurirano ( Utorak, 28 Siječanj 2014 21:42 )