• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


STOLNO TENISKI KLUB »BJELOVAR« NA III. TURNIRU HSTS-a, MEMORIJALU IVICE ŠVALJEKA - BJELOVARČANKA LORENA ORLIĆ DOSPJELA DO ČETVRTFINALA

TRI BJELOVARČANKE OSIGURALE NASTUP NA MASTERSU

Osim Orlić završnicu su još izborile Malešević Ema i Talić Kristina koje su poražene u 1/8 finala

E-mail Ispis PDF

KRAPINA – BJELOVAR U Krapini je proteklog vikenda održan III. Turnir HSTS-a koji se boduje za rang listu HSTS-a i posebnu rang listu trofej Reno Vinek sa koje 16 najboljih u pojedinim konkurencijama nastupa na završnom mastersu na kraju sezone. Među 400-tinjak natjecatelja iz cijele Hrvatske nastupilo je i devet takmičara iz Bjelovara ( Šćuric Ivan, Malešević Inga, Varga Inga, Dolenec Matea, Romek Lea, Talić Kristina, Malešević Ema, Varga Dominik i Orlić Lorena ), koji su uz Zagrebačku Mladost i GSTK Zagreb najbrojniji na takvim turnirima. Najzapaženiji rezultat postigla je Orlić Lorena plasmanom u četvrtzavršnicu, gdje je poražena od Mladostašice Tubikanec Ivane rezultatom 3/1.

Nakon briljantno odigranog prvog seta i početnog vodstva, Tubikanec podiže razinu igre i u ključnim trenucima odigrava maestralno i osigurava plasman u polufinale. Osim Orlić završnicu su još izborile Malešević Ema i Talić Kristina koje su poražene u 1/8 finala. Malešević Ema je poražena od sve bolje Varaždinke Brodar Mihaele, dok je Talić Kristina poražena od kasnije pobjednice Franović Karle iz Opatije. Ovim rezultatima Orlić, Malešević i Talić su osigurale nastup na završnom mastersu koji će se održati krajem ožujka u  Hodošanu, a nadamo se da će se priključiti i poneko od najmlađih kadetkinja.

Ažurirano ( Petak, 07 Veljača 2014 09:42 )