• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


U HOTELU CENTRAL U BJELOVARU IZABRANI NAJBOLJI SPORTAŠI ŽUPANIJE 2013. GODINE

NAJBOLJI: MAJA POLENUS, IGOR GAŠPAROVIĆ, EMA MATKOVIĆ, LUKA HORVAT, TAMANRA BANDER I JOSIP SLIVAR

Dodjela priznanja najboljim sportašima županije dodjeljuje se 17. put po redu. Nagrade su dodijeljene u 4 kategorije: sportaši s invaliditetom, školsko-športska društva, juniori i seniori.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR U Hotelu Central u Bjelovaru su 20. veljače dodijeljene nagrade sportašice, sportaše, sportske ekipe i sportske djelatnike Bjelovarsko-bilogorske županije za 2013. godinu. Nazočnim sportašicama i sportašima se, u društvu župana Damira Bajsa, zamjenice Đurđice Ištef Benšić, pročelnice Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport i nacionalne manjine, gradonačelnika grada Bjelovara Antuna Korušca, zamjenice Jasne Višnjević, obratio predsjednik Športske zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije Fredi Pali. Istaknuo je kako mu je drago što svake godine ovdje vidi mlade ljude, koji se trude postići što bolje rezultate. Teško je donijeti odluku tko je najbolji, i iskreno se nada da su oni ove godine u tome uspjeli što je najbolje moguće te je svima njima uputio čestitke. Uz nadu za boljom financijskom situacijom u sportu do iduće godine, i želju da se na idućoj dodjeli nagrada okupi još više sportaša, predao je govorničko mjesto županu Damiru Bajsu. Župan Damir Bajs je dodao kako se naš kraj doista može podičiti vrijednim sportašima koji postižu rezultate, i sportskim djelatnicima koji znaju što rade. Također je dodao da je ključno da u našim klubovima ima puno mladih, što ima utjecaj ne samo na razvoj županijskog sporta, nego i na navike i razvoj tih mladih ljudi. Još jednom je čestitao svima na dobrim rezultatima, i najboljima na nagradama.

Dodjela priznanja najboljim sportašima županije dodjeljuje se 17. put po redu. Nagrade su dodijeljene u 4 kategorije: sportaši s invaliditetom, školsko-športska društva, juniori i seniori.

Najbolja seniorka je Maja Polenus, članica Karate kluba Slavko Krivski Termal iz Daruvara, dok je najbolji senior Igor Gašparović, član Rukometnog kluba Bjelovar. Najbolja seniorska ekipa je Stolnoteniski klub Bjelovar, a najbolja seniorska momčad Rukometni klub Bjelovar.

U kategoriji juniora, zlatnu plaketu je dobila Ema Matković, članica Karate kluba Slavko Krivski Termal iz Daruvara, a najbolji junior je Luka Horvat iz Taekwondo kluba Fox Bjelovar. Najbolja juniorska ekipa je Karate klub Slavko Krivski Termal iz Daruvara, a najbolja juniorska momčad pak Nogometni klub Bjelovar.

U kategoriji sportaša s invaliditetom su nagrade primili Tamanra Bander iz stolnoteniskog kluba »Sokol« iz Bjelovara za najbolju seniorku, Josip Slivar iz atletskog kluba »Sokol« iz Bjelovara za najboljeg seniora, a najbolja momčad je atletski klub »Sokol« Bjelovar.

Školsko-sportska društva su primila nagrade za juniore i kadete. Od juniora su zlatnu plaketu dobili atletski klub »Mladost« iz Gimnazije Bjelovar, te Školsko-sportsko društvo Vihor iz Osnovne škole Garešnica. Najbolja kadetkinja je Anja Lončar, članica Karate kluba Slavko Krivski Termal iz Daruvara, dok je najboljim kadetom proglašen Matko Varga, član teniskog kluba »Feniks« iz Daruvara. Najbolja kadetska ekipa su kadetkinje Stolnoteniskog kluba Bjelovar, dok je najbolja momčad Rukometni klub Bjelovar.

Čestitamo najboljim sportašima!

Ažurirano ( Petak, 21 Veljača 2014 08:40 )