• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PREMIJER LIGA – 23. KOLO

U NEIZVJESNOJ UTAKMICI BJELOVAR IZGUBIO OD UMAGA 26:29

Bjelovarski navijači do zadnje su minute podržavali svoj klub. Igrači Bjelovara nisu uspjeli pogoditi niti jedan sedmerac, dok je Umag uspješno iskoristio svaki.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR U subotu, 22. ožujka, RK BJELOVAR ugostio je RK UMAG. Iako je utakmica bila napeta do samog kraja, Umag je pobijedio 26:29, na opće razočarenje bjelovarskih igrača i navijača. Pune tribine podržavale su svaki pokušaj izjednačenja. Umag je tijekom prvog poluvremena bio siguran s jednim do dva gola razlike. Prvo poluvrijeme završeno je rezultatom 13:14 za Umag.

– U igru smo ušli nervozni i dosta griješili. Ova utakmica bila nam je bitna zbog plasmana, a Umag je zahtjevan i bore se za ulazak u Ligu prvaka. Sudci nisu imali toleranciju na grubu igru i eto… –  rekao je Ivor Vidaković koji je dobio crveni karton i posljednji dio utakmice proveo na tribinama.

Bjelovarski navijači do zadnje su minute podržavali svoj klub. Igrači Bjelovara nisu uspjeli pogoditi niti jedan sedmerac, dok je Umag uspješno iskoristio svaki. U pauzi između prvog i drugog poluvremena, najmlađi članovi RK Bjelovar pokazali su svoje rukometne vještine.

Najviše pogodaka za Bjelovar postigao je Stipan Šimunović koji je zabio ukupno osam golova. Igor Gašparović, Toni Ezgeta i Ivor Vidaković zabili su po četiri gola, Miran Valinčić tri, Luka Tandara dva i Romario Fiala jedan gol.

Krunoslav Pahanić postigao je devet pogodaka za Umag, Ante Gadža i Lovro Jotić svaki po pet golova, Srećko Jerković četiri, Valentino Ravnić i Leon Vučko svaki po dva, a Ivan Lovrić i Teo Stapar po jedan gol.

Bjelovar je dobio ukupno 4 žuta kartona – Miran Valinčić, Stipan Šimunović, Ivan Jurišić i Zoran Pajić (sl. predstavnik). Ivor Vidaković dobio je crveni karton, a isključenja po dvije minute dobili su Ivan Gašparović, Miran Valinčić, Ivan Jurišić i Luka Tandara.

Umag je prošao bez crvenih kartona, a žuti su dobili Leon Vučko (isključenje dva puta po dvije minute), Srećko Jerković, Krunoslav Pahanić i Goran Sinčić (tehniko).

Utakmicu su sudili: Igor Hunjadi (Zagreb) i Marijo Zečević (Zagreb)

Rezultati ostalih utakmica

Karlovac

Buzet

27 : 22

Đakovo

Vinkovci

22 : 26

Moslavina

Gorica

24 : 30

Dubrava

Varteks

27 : 32

Ažurirano ( Nedjelja, 23 Ožujak 2014 17:33 )