• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


SUPERLIGA ZA ŽENE 18. KOLO

BJELOVARČANKE SE OSVETILE PETRINJKAMA

Bjelovarčanke su ovom pobjedom minimalno osigurale treće mjesto

E-mail Ispis PDF

STK BJELOVAR – STK MLADOST (PETRINJA) 4:1

U Bjelovaru je u subotu odigrano posljednje kolo proljetnog dijela prvenstva u kojem je domaći Bjelovar pobijedio vrlo neugodnu ekipu iz Petrinje rezultatom 4:1, revanširavši im se tako za jesenski poraz u kojem su Petrinjke slavile 4:2.

Bučnom podrškom publike Bjelovarčanke su krenule odlučno u susret, ne prepuštajući ništa slučaju i nikakvim kalkulacijama za osvajanjem minimalno trećeg mjesta u prvenstvu. Odlične igre tokom cijele sezone Bjelovarske stolnotenisačice su okrunile trećim mjestom, što je odličan rezultat za ovaj klub i grad. Tapai Eva među najboljim igračicama superlige nije dopustila nikakvu senzaciju već rutinirano pobjeđuje Vrančić 3/0 i sudjeluje u pobjedi i u paru. U tandemu sa Malobabić Ivanom koja ovog proljeća igra odlično podižući formu iz susreta u susret. Tada i mnogo kvalitetnije momčadi pokleknu pred ovako raspoloženim igračicama.  Malobabić Ivana lakoćom pobjeđuje svoje dvije protivnice bez izgubljenog seta i pobjedom u paru, svrstava ju među najbolje igračice superlige. Jedini poraz doživjela je Orlić Lorena protiv prvog reketa Petrinjki  Zajec ispustivši pri tome u četvrtom setu vodstvo 10:4.

Bjelovarčanke su ovom pobjedom  minimalno osigurale treće mjesto i u doigravanju za prvaka u polufinalu ih očekuje težak protivnik dr. Časl, koji u svojim redovima ima Zhengi Barthel 28. igračicu svjetske rang liste, Leu Rakovac juniorsku viceprvakinju Europe i seniorsku reprezentativku te Sunčicu Vugrinec bivšu seniorsku prvakinju Hrvatske. U svakom slučaju odlična utakmica za stolnoteniske sladokusce koja je  na rasporedu 3. travnja (četvrtak ) u Bjelovaru u stolnoteniskoj dvorani na Matoševom trgu sa početkom u 18 sati.

STK BJELOVAR

STK MLADOST

 

MALOBABIĆ IVANA

VRANČIĆ DRAGANA

3/0

ORLIĆ LORENA

ZAJEC JOSIPA

1/3

TAPAI EVA

MARINIĆ IVANA

3/0

TAPAI-MALOBABIĆ

MARINIĆ-ZAJEC

3/0

MALOBABIĆ IVANA

ZAJEC JOSIPA

3/0

Ažurirano ( Srijeda, 26 Ožujak 2014 11:21 )