• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


HSTS JE OBJAVIO AKTUALNU RANG LISTU KLUBOVA KOJI SE NATJEČU NA TURNIRIMA U NJEGOVOJ ORGANIZACIJI

STK BJELOVAR DESETI U KONKURENCIJI 83 KLUBA IZ CIJELE HRVATSKE

Pri tome treba napomenuti da STK Bjelovar jedini ima tri predstavnice u najmlađim kadetkinjama što nema niti jedan klub iz Hrvatske iako su na rang listi bolje plasirani

E-mail Ispis PDF

Prije nekoliko dana HSTS je objavio aktualnu rang listu klubova koji se natječu na turnirima u njegovoj organizaciji. STK Bjelovar je na toj listi na visokom 10. mjestu u konkurenciji 83 kluba iz cijele Hrvatske . To je samo još jedan od dokaza dobrog rada sa svim uzrasnim kategorijama u klubu kojega su donedavno potresale kvazi afere. Unatoč financijskih poteškoća djevojčice i dječaci svih kategorija iz turnira u turnir pokazuju veliki napredak iako im je na raspolaganju samo jedan trener, Dejan Vukman, koji se potpuno posvetio svakom djetetu bez iznimke i uz svesrdnu pomoć roditelja postiže odlične rezultate,što se vidi po aktualnom renkingu na HSTS-ovoj listi.

Slijedećeg vikenda, 29.i 30. Ožujka u Hodošanu se održava završni Masters turnir najboljih 16 igrača i igračica svih uzrasnih kategorija od najmlađih kadeta i kadetkinja do seniora. STK Bjelovar će predstavljati 6 igračica: Inga Varga, Inga Malešević, Anja Marčetić u najmlađim kadetkinjama, Talić Kristina u kadetkinjama, Ema Malešević u juniorkama te Lorena Orlić u seniorkama. Pri tome treba napomenuti da STK Bjelovar jedini ima tri predstavnice u najmlađim kadetkinjama što nema niti jedan klub iz Hrvatske iako su na rang listi bolje plasirani. Još jedan dokaz kvalitetnog rada i djece i trenera. Svima njima želimo uspjeh na natjecanju jer tamo će predstavljati ne samo svoj klub,nego i svoj grad.

Ažurirano ( Srijeda, 26 Ožujak 2014 11:20 )