• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


STK ROVIŠĆE PRVI PUT NA HSTS-ovom MASTERS TURNIRU

IVANA I ANTONIJA NA MASTERSU POTVRDILE SVOJU KVALITETU!

Nakon Mastersa izašli su i službeni rezultati HSTS rang lista Hrvatskih klubova sa svim zbrojenim rezultatima ove sezone, oni pokazuju da Ivana, Tonka i Rea s trenerom Marinkom Banom postižu fenomenalne rezultate

E-mail Ispis PDF

Potekli vikend, u Hodošanu održan je HSTS-ov Masters turnir, na koji su pozvane dvije igračice STK Rovišće (ROI), Ivana Grgić u dvije kategorije, mlađe kadetkinje i kadetkinje, te Antonia Hodalić u najmlađim kadetkinjama. Za one koji su poput mene u ovome novi, jedna napomena,  Mastersi se održavaju u organizaciji HSTS-a, i to nakon održana 4. HSTS-ova turnira formira se interna rang lista i 16 najboljih poziva se na konačni obračun.

Put Hodošana krenula je i ekipa ROI kojoj je ovo prvi Masters turnir. Antonia je ispunila trenerovo očekivanje, pokazala je odličnu igru i hrabrost, a doma se vratila s osvojenih 90,5 bodova, i time se  probila za dva mjesta na HSTS-ovoj rang listi te se danas nalazi na 12. mjestu. Bravo Tonka!

Ivana je prvo igrala u svojoj kategoriji, mlađe kadetkinje i tijekom dana uspješno pobjeđivala skoro sve svoje protivnice te se na kraju našla na trećem mjestu. Odličnom igrom, uz pehar osvojila je i  191,50 bodova s čime je podebljala svoje 4. mjesto na HSTS-ovaj rang listi.

Ivana je u Hodošanu nastupala i starijoj kategoriji, kadetkinje, može se reći da je ostvarila trenerov cilj,  no nažalost nedostajalo je malo sreće.  Naime, Ivana je prvi meč, unatoč dobroj igri izgubila, i to rezultatom 3:2 od Gabrijela Bađun iz Varaždina (8. na rang listi) drugi meč je pobijedila Bjelovarčanku Kristinu Talić (10. Na rang listi) s rezultatom 3:1. Za treći meč kao protivnicu dobiva Andreu Pavlović kadetsku reprezentativku, koja je trenutno prva na dvije HSTS-ove rang liste, u kategorijama, kadetkinje i juniorke. Iako su svi očekivali glatku pobjedu Pavlović, Ivana je iznenadila baš sve. Od prvog poena borila se kao Lav, rezultat se stalno lomio ali je Ivana ipak odnijela prva dva seta u svoju korist, no nakon  :0 Pavlović pokazuje zašto je najveća nada i brzo vrača rezultat na 2:2, u petom setu cure su nastavile s fenomenalnom igrom i prekrasnim poenima ali Ivana gubi 11-9 odlučujući set, 3:2 i ispada iz natjecanja. No, ne treba joj biti žao, iznenadila je sve i pokazala da je vrhunska igračica.

Ivana je na Mastersu potvrdila svoju kvalitetu te dokazala svima da ni jedan od 10 pehara koliko ih je osvojila u ovoj sezoni nije slučajan.

Da, dobro ste pročitali, Ivana je ove sezone, od devetog mjeseca do danas, osvojila 10 pehara. Od ukupno 14 održanih turnira s HSTS-ove liste, Ivana nije sudjelovala samo na tri, i to su ujedno i jedini turniri na kojima nema upisane bodove, na preostalih 11  turnira osvojila je sedam pehara (pet trećih i dva druga mjesta ), a onda kad se toj brojci dodaju i tri prva mjesta u pojedinačnoj kategoriji natjecanja izvan HSTS ove ingerencije Ivana dolazi do desetog pojedinačnog pehara. Ivana stvarno si posebna, svaka čast!

Ivana toj kolekciji može dodati i još jedan pehar ali ekipni, s nastupa na prvenstvu regije gdje je sa svojim suigračicama Antoniom i Reom osigurala ulazak u osam najboljih mlađih kadetkinja u državi.

Nakon Mastersa izašli su i službeni rezultati HSTS rang lista Hrvatskih klubova sa svim zbrojenim rezultatima ove sezone, oni pokazuju da Ivana, Tonka i Rea  s trenerom Marinkom Banom postižu fenomenalne rezultate, kao novi klub sa samo tri natjecateljice uspjeli se stati uz bok velikim hrvatskim klubovima, i naći se u nekoliko kategorija u topu 20 od ukupno 83 kluba. No da ne kompliciram, slike govore više od 1000 riječi.

U ovoj kategoriji nastupile su sve tri natjecateljice STK Rovišće: Ivana, Antonia i Rea

U ovoj kategoriji igraju samo Antonia i Rea:

Originalna lista nalazi se na HSTS stranicama.

Ažurirano ( Srijeda, 02 Travanj 2014 16:15 )