• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


KVALIFIKACIJE ZA POJEDINAČNO PRVENSTVO HRVATSKE U STOLNOM TENISU U KATEGORIJI MLAĐE KADETKINJE

ANTONIA HODALIĆ PLASIRALA SE NA PRVENSTVO HRVATSKE!

STK ROI na prvenstvo Hrvatske odlazi sa sve svoje tri natjecateljice, i to u tri kategorije, što je fenomenalni rezultat obzirom da je STK Rovišću ovo prva sezona natjecanja

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Iza STK Rovišće je još jedna sportska subota. U Bjelovaru su, 5. travnja, nastupili na kvalifikacijama za pojedinačno prvenstvo Hrvatske u kategoriji mlađe kadetkinje. Boje kluba branile su Antonia Hodalić i Rea Ban, dok je Ivana Grgić kao četvrta na HSTS-ovoj rang listi ostvarila direktan plasman na prvenstvo Hrvatske.

Rea Ban iako 2004. godište, kao najmlađa, odigrala je odlično i prošla grupu. Nakon grupe za meč koji otvara vrata za ulazak u polufinale Rea za protivnicu dobiva nezgodnu Leu Romek od koje gubi 3:0 i oprašta se od kvalifikacija. Istovremeno Antonia s dvije pobjede prolazi grupu i nakon slobodnog kola u polufinalni meč dobiva pobjednicu meča Romek-Ban, i s velikim olakšanjem što neće morati igrati protiv klupske kolegice pobjeđuje Leu 3:1, tom pobjedom odlazi u finale kvalifikacija. U finalu, Antonia i dalje nastavlja svoju odličnu igru i pobjeđuje Bjelovarčanku Ingu Vargu 3:1. Antonia, njihov hrabri tigar, u subotu bez ijednog poraza osvaja zlatnu medalju. Bravo Tonka!


Nakon već prije osvojenog ekipnog zlata u mlađim kadetkinjama, te Ivaninog zlata u kadetkinja, danas osvojenim zlatom i Antonia se kvalificirala se na pojedinačno prvenstvo Hrvatske. Kad se sve oduzme i zbroji STK ROI na prvenstvo Hrvatske odlazi sa sve svoje tri natjecateljice, i to u tri kategorije, što je fenomenalni rezultat obzirom da je STK Rovišću ovo prva sezona natjecanja. Tako Ivanu i Antoniu uskoro očekuje pojedinačno prvenstvo, a Ivanu, Antoniu i Reu ekipno prvenstvo Hrvatske gdje su se još početkom godine plasirale u osam najboljih ekipa u Hrvatskoj.

Trener Marinko Ban zadovoljan je ostvarenim rezultatima, fer i korektnom igrom svojih igračica te ističe da je njihov uspjeh i veći s obzirom da Antonia i Rea još uvijek po godinama ne pripadaju kategoriji mlađih kadetkinja. Može se reći kako je nakon odličnog trećeg mjesta u mlađim kadetkinjama po HSTS-ovoj rang listi klubova u ovoj sezoni, današnji uspjeh još jedan dokaz kvalitetnog rada u tom mladom klubu. Bravo za mali klub s velikim srcem!

Ažurirano ( Nedjelja, 06 Travanj 2014 18:18 )