• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


21. KOLO III. HNL SJEVER

MLADOST I BJELOVAR POBJEDAMA IZBILI NA VRH PRVENSTVENE LJESTVICE!

Oba predstavnika naše županije i u ovom su kolu bili izuzetno uspješni, te su slavili protiv renomiranih protivnika

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR - ŽDRALOVI U nedjelju, 6. travnja, odigrano je 21. kolo III. HNL Sjever. Oba predstavnika naše županije i u ovom su kolu bili izuzetno uspješni, te su slavili protiv renomiranih protivnika.

Igrači NK Mladosti iz Ždralova slavili su na jednom od najtežih gostovanja ove sezone. Pobijedili su ekipu NK Koprivnice rezultatom 2:1, a oba gola za ekipu s brda zabio je Mile Sučić. Sučić je prvi gol postigao u 30. minuti, a drugi u 41. minuti, te je tako svojoj ekipi osigurao važne bodove u bobi za naslov, budući da je Mladost ovom pobjedom stigla na samo 3 boda zaostatka za vodećom Koprivnicom.

Također, valja istaknuti da je ekipi Mladosti ovo već 14. uzastopno kolo bez poraza.

Pomalo u sjeni ove predstave Mladosti, ostao je još jedan odličan rezultat Bjelovarčana. Naime, NK Bjelovar kod kuće je svladao NK Varaždin sa 3:1, te tako stigao na čelo prvenstvene ljestvice s bodom više od poražene Koprivnice.

Za ekipu Bjelovara susret nije najbolje započeo, budući da već u 21. minuti gosti pogotkom Roginića dolaze u vodstvo. Na sreću, domaćini su u drugo poluvrijeme ušli puno bolje, te na krilima Maria Paveca dolaze do preokreta. Pavec je u 57. minuti izjednačio rezultat, da bi u 63. minuti bio precizan s bijele točke za potpuni preokret. Pred sam kraj susreta, u 82. minuti Matej Bošnjak pogađa za potvrdu pobijede i nastavak odličnih rezultata Bjelovarčana. Kako se igralo i navijalo u Bjelovar pogledajte na fotografijama koje je snimio Željko Vojnić.

Ažurirano ( Nedjelja, 06 Travanj 2014 19:22 )