• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PLESNO NATJECANJE U STANDARDNIM I LATINSKO-AMERIČKIM PLESOVIMA

MATEO I ADRIANA OSVOJILI ZLATNU I SREBRNU MEDALJU

U konkurenciji 118 plesnih parova, iz 25 klubova, iz 4 zemlje (Hrvatska, Slovenija, Mađarska, BiH)

E-mail Ispis PDF

LUČKO U organizaciji Hrvatskog športskog plesnog saveza i ŠPK »Ritam« Zagreb  u  Lučkom, 5. travnja, održano je plesno natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima.  U konkurenciji  118 plesnih parova, iz 25 klubova, iz  4 zemlje (Hrvatska, Slovenija, Mađarska, BiH), sudilo je 7 sudaca iz Hrvatske.

Na natjecanju je sudjelovao i ŠPK »H-8« sa šest parova koji su osvojili četiri medalje.

Najbolji su bili Mateo Krcić-Adriana Mušanović u kategoriji »odrasli B« koji su u konkurenciji od 8 parova osvojili drugo mjesto i srebrnu medalju u standardnim plesovima dok su  u latinsko-američkim plesovima od sedam parova osvojili prvo mjesto i zlatnu medalju.

Do trećih mjesta i brončanih medalja u obje plesne discipline u kategoriji »osnovci D3« došao je plesni par David Ljevar-Vana Četković.

Plesni par Petar Klinac-Erna Sočec u kategoriji »osnovci D3« u standardnim plesovima osvojili su četvrto mjesto dok su u latinsko-američkim plesovima bili peti.

Marko Kurešević-Lucija Dalija Dalić u obje plesne discipline osvojili su peta mjesta.

Odličan rezultat postigao je plesni par Jurica Pajić-Lana Miketek u kategoriji »mladež C« koji su u konkurenciji od 12 plesnih parova osvojili četvrto  mjesto u standardnim plesovima dok su u latinsko-američkim plesovima bili osmi od 13 plesnih parova.

Plesni par Mario Pajić-Nikolina Bistrović u kategoriji »odrasli C« nastupili su u latinsko-američkim plesovima i osvojili peto mjesto u konkurenciji od devet parova.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 07 Travanj 2014 09:33 )