• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PREMIJER LIGA – 25. KOLO

U NEIZVJESNOJ UTAKMICI BJELOVAR USPIO POBIJEDITI POREČ

Iako je drugo poluvrijeme započelo rezultatom 19:22 za RK Poreč, Bjelovar je uspio preokrenuti rezultat u svoju korist

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR U srijedu, 9. travnja, RK Bjelovar ugostio je i pobijedio RK Poreč. Utakmica je, na opće zadovoljstvo Bjelovarčana, završena rezultatom 33:30 za RK Bjelovar. Iako je drugo poluvrijeme započelo rezultatom 19:22 za RK Poreč, Bjelovar je uspio preokrenuti rezultat u svoju korist.

U 43. minuti Bjelovar kreće sa svojim vodstvom i ne prestaje do samog kraja. Publika je ponosno podržavala svoje igrače pri svakom pokušaju zabijanja dodatnog gola. U 47. minuti isključen je Dalibor Prelac, igrač Poreča.

– Imamo puno problema s ozljedama, tri igrača imaju ozlijeđeno rame. Cilj nam je da što više razigramo igru, došli smo s namjerom pobijediti. Dok ne svira kraj, vjerujemo u pobjedu. – rekao je Prelac desetak minuta prije samog kraja utakmice.

Igrač s najviše pogodaka za RK Bjelovar je Miran Valinčić koji je postigao ukupno deset pogodaka. Odmah nakon njega je Ivor Vidaković sa ukupno sedam pogodaka, Stipan Šimunović i Igor Gašparović svaki sa četiri pogotka, Ivan Gašparović sa tri, Roland Nreca i Alvaro Rajić svaki sa postignuta dva pogotka i Luka Tandara sa jednim pogotkom.
Isključenje na dvije minute dobili su Luka Tandara (žuti karton) i Ivan Gašparović. Žuti karton dobio je i  Miran Valinčić.

Najviše pogodaka za RK Poreč postigli su Vedran Mataija i Marko Buvinić, svaki sa osam pogodaka.  Nakon njega je Tim Thoss koji je postigao pet, Dalibor Prelac četiri, Marko Ćosić tri i Matija Rađaković sa postignutih dva pogotka.
Isključenje na dvije minute dobili su Marko Ćosić, Vedran Mataija (žuti karton), Dalibor Prelac (crveni karton) i Petar Topić (žuti karton). Žuti karton dobio je i Tim Thoss.

Igrači Bjelovara uspjeli su iskoristiti tri od četiri moguća sedmerca, a Poreč je od mogućih pet pogodio također tri.

SASTAV:

RK Bjelovar – Deni Prvonožac, Ivan Gašparović, Miran Valinčić, Ivan Jurišić, Alvaro Rajić, Domagoj Golec, Roland Nreca, Ivor Vidaković, Kristijan Janđel, Stipan Šimunović, Marko Udžbinac, Igor Gašparović, Romario Fiala, Luka Tandara

RK Poreč – Mario Cvitković, Marko Ćosić, Vedran Mataija, Igor Perhat, Tim Thoss, Dalibor Prelac, Massimo Gašparini, David Petrić, David Tomaić, Bepo Sinožić, Matija Rađaković, Marko Buvinić, Petar Topić

Utakmicu su sudili Dražen Gladović (Virovitica) i Goran Volenik (Virovitica).

Ažurirano ( Četvrtak, 10 Travanj 2014 09:37 )