• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


22. KOLO III. HNL SJEVER

MLADOST POBIJEDILA POLET NA BRDU, BJELOVAR IZGUBIO U PRELOGU

Na Brdu u Ždralovima NK Mladost je ugostila NK Polet iz Svetog Martina na Muri te ga nadigrala i pobijedila s visokim rezultatom 5:2, NK Bjelovar je otišao na gostovanje kod NK Mladosti iz Preloga te izgubio s 2:1

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR – ŽDRALOVI Na Brdu u Ždralovima NK Mladost je ugostila NK Polet iz Svetog Martina na Muri te ga nadigrala i pobijedila s visokim rezultatom 5:2, iako su domaći na Brdu u prvom poluvremenu gubili s 0:2. Prvi pogodak za goste postiže Denis Čulin već u 12. minuti. Nakon njega mrežu domaćih ponovo trese Karlo Goričanec u 25. minuti. Mladost se vraća u igru pogotkom Mile Sučića iz jedanaesterca u 40. minuti te odlaze na odmor rezultatom 1:2. Jurica Pavić pogađa u 52. minuti te izjednačava rezultat na 2:2. Mintu kasnije, u 53. minuti, Mile Sučić ponovo trese mrežu gostujućih i dovodi Mladost u vodstvo 3:2. Tomislav Pleić pogađa za Mladost u 65. minuti i povećava vodstvo na 4:2. Nekoliko minuta kasnije, u 72. minuti, Tomislav Pleić ponovo trese mrežu gostujućih te postavlja konačni rezultat 5:2. Kako se je igralo i navijalo na Brdu pogledajte na fotografijama.

NK Bjelovar je otišao na gostovanje kod NK Mladosti iz Preloga te izgubio s 2:1. Prvi i jedini gol za Bjelovar postiže Denis Nađ u 20. minuti. Uz nekoliko šansi, u 25. minuti Bjelovar promašuje kazneni udarac te na odmor odlazi s vodstvom od 0:1. U drugom poluvremenu dolazi do preokreta, u 63 minuti mrežu Bjelovara trese Stjepan Caban te poravnava rezultat na 1:1. David Mihoci još jednom trese mrežu Bjelovara u 83. minuti te postiže konačni rezultat za pobjedu Mladosti od 2:1. Detalje s utakmice iz Preloga pogledajte na videu.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 14 Travanj 2014 13:49 )