• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


USKRSNE IGRE NA VODI U KOPRIVNIČKIM BAZENIMA

Svi koji vole plivati, moći će doći na svoje u Noći bazena, koja će se održati 25./26. travnja od 22 sata do pet u jutro

E-mail Ispis PDF

KOPRIVNICA Koprivnički bazeni Cerine i ove godine organizirali su Uskrsne igre na vodi, koje se održane su od ponedjeljka do srijede za djecu u dobi od sedam do 14 godina. Njih 50-ak uživalo je u natjecanjima u čamcima, velikim kolutima, na luftićima, u lovu na pisanice u vodi, utrci s jajetom u žlici i još mnogo raznih igara s pisanicama, a sve pod stručnim vodstvom animatora. Najbolji će biti i nagrađeni. No, na bazenima zatekli smo i zanimljive goste iz Zagreba – aktualne državne prvakinje u sinkroniziranom plivanju, koje odrađuju svoje pripreme za državno prvenstvo.

Svi koji vole plivati, moći će doći na svoje u Noći bazena, koja će se održati 25./26. travnja od 22 sata do pet u jutro. Noć bazena organizirana je na razini države, pa osim na koprivničkim bazenima, plivati će se i u Čakovcu, Varaždinu, Zagrebu… s ciljem plivanjem do zdravlja. Osim rekreativnog plivanja, 26. travnja održati će se i državno natjecanje u plivanju s perajama za ronilačke klubove.

Ažurirano ( Četvrtak, 17 Travanj 2014 12:17 )