• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


OSNOVAN PRVI ČAZMANSKI KETTLEBELL TEAM

– Sjedilački način života, pretrpanost poslom, nezdravi uvjeti rada i života općenito, nagnali su nas da se udružimo u neprofitnu organizaciju i zajednički pomognemo našim sugrađankama i sugrađanima u poboljšanju kvalitete života. – rekao je jedan od začetnika i kettlebell trener Boris Baborski.

E-mail Ispis PDF

U Čazmi je osnovan prvi čazmanski kettlebell team. Na ovoj poveznici možete pročitati osnovne informacije o kettlebellu (girji) i o kettlebell sportu kao novom sportu u RH.

U Hrvatskoj za sada postoje 4 kettlebell lifting teama: Giryatrija (Zagreb), Sparta (Zagreb), Bjelovar DŠR, Svoga tijela gospodar (Zagreb).

– U postupku je registracija Udruge »Korak po korak« (skraćeno KPK), koja će kroz druženje, ples i rekreaciju promicati kretanje. Sjedilački način života, pretrpanost poslom, nezdravi uvjeti rada i života općenito, nagnali su nas da se udružimo u neprofitnu organizaciju i zajednički pomognemo našim sugrađankama i sugrađanima u poboljšanju kvalitete života. – rekao je jedan od začetnika i kettlebell trener Boris Baborski.

Unutar Udruge KPK zasebno će djelovati i Kettlebell team »Chasmatias« gdje će se voditi različite vježbe koje, prema riječima trenera Baborskog, čovjeka čine opuštenijim, snažnijim i psihički sretnijim.

Ažurirano ( Četvrtak, 24 Travanj 2014 13:47 )