• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


1/4 FINALE KUPA NSBBŽ

POBIJEDE GOSTIJU ZA PROLAZ U POLUFINALE KUPA

Bjelovar, Mladost, Daruvar i Bilogorac ovogodišnji su polufinalisti kupa Nogometnog saveza Bjelovarsko – bilogorske županije

E-mail Ispis PDF

U srijedu 23. travnja odigrani su susreti četvrtfinala kupa Nogometnog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije.

NK Garić ugostio je u Garešnici NK Bilogorac iz Velikog Trojstva. Utakmica je odlično krenula za goste, te već u 14. minuti dolaze do vodstva preko Ante Jeličića. Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao, te su gosti iz Velikog Trojstva ostvarili velik i pomalo neočekivani uspjeh, dok domaćinima preostaje borba za naslov u 1. Županijskoj nogometnoj ligi.

Jednini županijski drugoligaš koji se probio u četvrtfinale, NK Draganec, dočekao je u Gornjem Dragancu HNK Daruvar koji je slovio kao veliki favorit, te je taj epitet je u konačnici i potvrdio.
Domaćini su se odlično branili u prvom poluvremenu,  ali početkom nastavka su se potpuno raspali. Najprije u 52. minuti Ivan Vuković pogađa za vodstvo domaćina, samo šest minuta poslije Fran Res povećava vodstvo gostiju na 0:2. Do kraja susreta Marko Bublić i Robert Jurić samo potvrđuju zasluženu pobjedu Daruvara od 0:4.

Na igralištu u Ćurlovcu NK Omladinac ugostio je momčad NK Mladosti iz Ždralova. Gosti su se od samog početka pokazali kao bolja momčad, te krajem prvog dijela u 38. minuti preko Ante Starčevića dolaze do vodstva. Početkom drugog dijela igračima NK Omladinca potpuno je pala koncentracija, te primaju još četiri pogotka koja su za Mladost postigli Mile Sučić, kapetan Tomislav Plejić, Hrvoje Mlinarić i Ivan Sabljić za veliku pobjedu od 0:5.

NK Čazma na svom terenu dočekala je NK Bjelovar. Kao što se i očekivalo, utakmica je bila jako tvrda, te su na posljetku gosti iz Bjelovara odnijeli važnu pobjedu, te tako nastavili sa odličnim rezultatima u posljednje vrijeme.

Ažurirano ( Petak, 25 Travanj 2014 09:11 )