• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


U prometnoj nesreći ozlijeđen vozač kamiona, stradala stoka

Posebno težak zadatak bio je izvući stoku koja je bila u prevrnutom kamionu. Akciju spašavanja stoke dodatno je otežavala kiša i blatan teren na kojemu je bio prevrnuti kamion.

E-mail Ispis PDF

Foto: čitatelji

ŠKRINJARI Prometna nesreća dogodila se danas, 18. veljače, oko 15:55 sati u Škrinjarima. Kako javlja policija došlo je do slijetanja van kolnika kamiona koji prevozi živu stoku. Vozač je lakše ozlijeđen. Od 18:45 do 19:55 sati zbog pretovara stoke za sav promet bila je zatvorena dionica DC 28 od Svetog Ivana Žabna do Hagnja, te se promet odvijao obilaznim pravcem. U vremenu od 19.55 do 21.25 sati zbog uklanjanja skupa vozila promet se je odvijao jednom prometnom trakom.

Posebno težak zadatak bio je izvući stoku koja je bila u prevrnutom kamionu. Akciju spašavanja stoke dodatno je otežavala kiša i blatan teren na kojemu je bio prevrnuti kamion. Među grlima koja su prošla bez ozljeda bile je i uginule stoke. Uz pomoć bagera izvučena je uginula stoka i tek tada je završilo raščišćavanje prometnice koje je trajalo gotovo šest sati, piše prigorski.hr.

Ažurirano ( Petak, 19 Veljača 2016 10:44 )