• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


DOBRO DNEVNO IZVJEŠĆE POLICIJSKE UPRAVE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE

Mirni dani u županiji

Na Prekršajni sud u Koprivnici doveden je 23-godišnji vozač koji je u četvrtak 18. veljače, oko 1.45 sati u Koprivnici upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 1,56 promila. Kažnjen je novčanom kaznom od 3900 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije četiri mjeseca.

E-mail Ispis PDF

KOPRIVNICA U dnevnoj informaciji Policijske uprave koprivničko-križevačke za 19. i 20. veljače nije zabilježeno ni jedno kazneno djelo, ni jedna prometna nezgoda, a ni narušavanje javnog reda i mira. Zabilježen je dan ranije samo jedan prekršaj u cestovnom prometu. Na Prekršajni sud u Koprivnici doveden je 23-godišnji vozač koji je u četvrtak 18. veljače, oko 1.45 sati u Koprivnici upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 1,56 promila. Kažnjen je novčanom kaznom od 3900 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije četiri mjeseca.

POJAČANI NADZOR TERETNIH VOZILA I AUTOBUSA

Kako bi se u 2016. godini smanjilo događanje prometnih nesreća, u razdoblju od 15. do 21. veljače, Policijska uprava koprivničko - križevačka provoditi će pojačani nadzor teretnih vozila i autobusa.

AKCIJA »MANJE ORUŽJA – MANJE TRAGEDIJA« I DALJE TRAJE

Jučer je osoba s koprivničkog područja dragovoljno predala tijelo ručnog bacača raketa.

Akcija koja još uvijek traje, »Manje oružja – manje tragedija« omogućava građanima dobrovoljnu predaju zabranjenog i dozvoljenog oružja bez vremenskog ograničenja. Protiv građana koji prijave zabranjeno i dozvoljeno oružje nadležnom tijelu radi predaje neće se pokretati prekršajni niti kazneni postupak.

Građani koji dragovoljno žele predati oružje mogu nazvati broj policije 192. Nakon poziva na njihove kućne adrese uputit će se policijski službenici u civilu s vozilom bez policijskih oznaka koji će takvo oružje preuzeti te na taj način osigurati anonimnost građana i sigurnu predaju oružja.

Ažurirano ( Nedjelja, 21 Veljača 2016 14:48 )