• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRVI SASTANAK SVIH NAČELNIKA I SABORSKIH ZASTUPNIKA S PODRUČJA BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE

Povijesni sastanak u Zrinskom Topolovcu

Tema sastanka bila je upoznavanje saborskih zastupnika s aktualnim stanjem i problemima s kojima se suočavaju općine s područja Bjelovarsko-bilogorske županije i općenito lokalna samouprava, koja najviše brine o razvoju ruralnog prostora i kvaliteti života na ovom području

E-mail Ispis PDF

ZRINSKI TOPLOVAC Na inicijativu Slavka Prišćana, načelnika Općine Rovišće, u prostorijama Općine Zrinski Topolovac, danas, 22. veljače, održan je sastanak svih načelnika i saborskih zastupnika s područja Bjelovarsko-bilogorske županije. Riječ je o povijesnom sastanku, kako se moglo čuti od sudionika, jer je to prvi sastanak ovakve vrste u novijoj hrvatskoj povijesti. Isto tako rečeno je da neće ostati i posljednji, već je dogovoreno kako bi takvi sastanci trebali postati tradicionalni i oddržaviti se četiri do pet puta godišnje.

Tema sastanka bila je upoznavanje saborskih zastupnika s aktualnim stanjem i problemima s kojima se suočavaju općine s područja Bjelovarsko-bilogorske županije i općenito lokalna samouprava, koja  najviše brine o razvoju ruralnog prostora i kvaliteti života na ovom području.

Sastanku, na kojem je nazočio i župan Damir Bajs, odazvali su se svi načelnici osim načelnika Danijela Kovačeca iz Općine Kapela te tri od četiri saborska zastupnika: Dario Hrebak (HSLS), Miro Totgergeli i (HDZ) i Vladimir Bilek, saborski zastupnik za češku i slovačku nacionalnu manjinu.

Ažurirano ( Utorak, 23 Veljača 2016 19:06 )