• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


KRATKE VIJESTI IZ POLICIJSKE UPRAVE BJELOVARSKO-BILOGORSKE

Provalio u pčelinjak

Ukrao je električnu inox vrcaljku za med, bušilicu, agregat za struju, produžni kabel i razni drugi alat, sve u vrijednosti oko 15.000 kuna

E-mail Ispis PDF

GORNJI MIKLOŠU noći između posljednjeg dana veljače i prvog dana ožujka u Gornjem Mikloušu, nepoznati počinitelj je provalio u objekt s alatom za pčelarstvo. Ukrao je električnu inox vrcaljku za med, bušilicu, agregat za struju, produžni kabel i razni drugi alat, sve u vrijednosti oko 15.000 kuna.

PROVALA U NENASTANJENU KUĆU

DOLJANI U razdoblju između 18. veljače i 3. ožujka, u Doljanima, u Ulici hrvatskih branitelja, nepoznati počinitelj je provalio u nenastanjenu obiteljsku kuću. Provalnik nije ništa ukrao!?.

UKRADENI NAPLATCI I GUME

DEŽANOVAC S terase kuće u izgradnji u Dežanovcu, netko je sa rastavljenog traktora ukrao dva naplatka  prednje osovine s pripadajućim gumama. Prema izjavi vlasnika pričinjena šteta iznosi oko 700 kuna.

PROVALE U VIKENDICE

PAVLIČANI – OROVAC U razdoblju od 23. veljače do 2. ožujka, nepoznati počinitelj je provalio u vikendicu, u Pavličanima, odakle je ukrao LCD televizor, računalo, nešto alkoholnog pića i slušalicu bežičnog telefona, dok je iz spremišta za alat ukraden električni alat. Šteta je po izjavi vlasnika oko 3500 kuna.

Iz neograđenog dvorišta vikend kuće u Orovcu, netko je ukrao oko 2 kubika ogrjevnog drveta, ispiljenog i složenog uz zid vikendice.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 07 Ožujak 2016 12:59 )