• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


POVODOM USKRSNIH BLAGDANA

Podijelili poklon pakete korisnicima pučke kuhinje i članovima kluba Bilogora

Darivali su 47 korisnika pučke kuhinje prehrambenim artiklima i članove Kluba Bilogora velikom košarom didaktičke opreme, potrebne za izradu rukotvorina

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Predstavnici Grada Bjelovara danas, 24. ožujka, na Veliki četvrtak, posjetili su korisnike bjelovarske pučke kuhinje. Tradicionalno, u povodu uskrsnih blagdana, predstavnici Grada Bjelovara na čelu s gradonačelnikom Antunom Korušcem darivali su 47 korisnika pučke kuhinje prehrambenim artiklima (šunkica, jaja, hren, ulje, konzerva ribe, kava, šećer, brašno margarin, čokolada za kuhanje, keksi, riža, tjestenina).

– Grad Bjelovar će uvijek pomagati opravo vama, kojima je tokom cijele godine teško, a posebno su Božić i Uskrs dani gdje još više osjećamo koliko nam nešto ne dostaje. Mi smo zato upravo ovdje s ovim paketima, da vam i Uskrs malo uljepšamo i da znadete da smo tu, da mislimo na vas, i da nećemo zaboraviti niti zanemariti vaše poteškoće i patnje. Grad Bjelovar će i dalje financirati ovu pučku kuhinju, sa 250.000 kuna godišnje, i ja se od srca zahvaljujem djelatnicama i volonterkama koje su svaki dan ovdje i crkvi sv. Antuna Padovanskog, odnosno Caritasu koji u svemu pomaže. Želim vam od srca sretan Uskrs, želim vam da se za Uskrs osjećate dobro i veselo – rekla je Vanja Posavac, predsjednica Gradskog vijeća Bjelovar, prilikom posjete pučkoj kuhinji.

Nakon podjele poklona u pučkoj kuhinji, predstavnici Grada Bjelovara posjetili su i članove Kluba Bilogora, Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Bjelovar, te ih darivati velikom košarom didaktičke opreme, potrebne za izradu rukotvorina.

Ažurirano ( Četvrtak, 24 Ožujak 2016 18:20 )