• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


OBAVIJEST VOZAČIMA KOJI VOZE »MALO« BRŽE – AKCIJA 24-satne KONTROLE BRZINE NA SVIM CESTAMA U HRVATSKOJ

I preventivno i represivno

Pozivaju se građani da predlože lokacije na kojima će se mjeriti brzina

E-mail Ispis PDF

Na području država Europske unije održat će se pojačani 24-satni nadzor brzine kojemu je cilj, osim represivno, djelovati i preventivno na sve vozače u koju je uključena i PU bjelovarsko-bilogorska.

Pojačani nadzor brzine kretanja vozila provest će se na području svih policijskih uprava u vremenu od 6 sati 21. travnja (četvrtak) do 6 sati 22. travnja (petak). Nadzor će se provoditi kontinuirano, tijekom 24 sata na maksimalno mogućem broju lokacija, a lokacije će se periodično mijenjati.

Za provođenje ove aktivnosti koristit će se svi raspoloživi uređaji za nadzor brzine i maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika.

Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska želi u ovu akciju uključiti i građane. Iz policije pozivaju građane da od 1. do 15. travnja 2016. sami predlože lokacije na kojima će se mjeriti brzina, uz zamolbu da obrazlože svoj prijedlog.

Svoje prijedloge mogu dostaviti na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Ažurirano ( Srijeda, 30 Ožujak 2016 13:41 )