• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


U NAJVEĆOJ GLOBALNOJ AKCIJI ČIŠĆENJA NELEGALNIH DEPONIJA SMEĆA SUDJELOVALO U BJELOVARU 300 VOLONTERA

Sve manje divljih deponija

Već su poznate lokacije na kojima nesavjesni građani odlažu svoj otpad unatoč činjenici što imamo dobro organiziran sustav odvoza, zbrinjavanja komunalnog i neopasnog tehnološkog otpada. Imamo i najnižu cijenu u državi, komentirao je visok standard zbrinjavanja otpada i kvalitetu usluga tvrtke Komunalac – Ivan Ivančić direktor tvrtke, upozoravajući da nažalost još uvijek ima nesavjesnih građana koji odlažu otpad u prirodu

E-mail Ispis PDF

BELOVAR Grad Bjelovar je i ove godine sudjelovao u najvećoj jednodnevnoj volonterskoj akciji čišćenja divljih odlagališta otpada »Zelena čistka«. U subotu 23. travnja na 25 lokacija počelo je čišćenje u 9 sati uz sudjelovanje više od 300 volontera.

– Grad Bjelovar sudjeluje pet godina u akciji Zelena čistka i već sada primjećujemo da se količina otpada na divljim odlagalištima smanjuje. Vjerujem da Zelena čistka ima pozitivan utjecaj.  Dobar rad u vrtićima i školama i porast ekološke svijesti te napor tvrtke Komunalac da otpad bude prikupljen na adekvatan način doprinijeli su tome da se količine nelegalnog otpada u prirodi smanjuju – rekla je na završetku akcije Lidija Novosel, zamjenica gradonačelnika.

– Već su poznate lokacije na kojima nesavjesni građani odlažu svoj otpad unatoč činjenici što imamo dobro organiziran sustav odvoza, zbrinjavanja komunalnog i neopasnog tehnološkog otpada. Imamo i najnižu cijenu u državi, komentirao je visok standard zbrinjavanja otpada i kvalitetu usluga tvrtke Komunalac – Ivan Ivančić direktor tvrtke, upozoravajući da nažalost još uvijek ima nesavjesnih građana koji odlažu otpad u prirodu.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 25 Travanj 2016 12:48 )