• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Projektom »25. krunica za 25. godina« motoristi obilježavaju osnutak 4. Gardijske brigade

U utorak 26. travnja u 15 sati stigli su u Bjelovar i položili krunicu kod spomenika poginulim braniteljima u središnjem bjelovarskom parku

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Projektom »25. krunica za 25. godina« obilježava se osnutak 4. Gardijske brigade. Naime, branitelji motoristi, sada članovi Moto kluba 4. Gardijske, nekoliko dana obilaze mjesta stradavanja i spomenike u čast poginulim braniteljima diljem Hrvatske i mole i polažu krunicu. Na svom proputovanju prošli su i kroz Bjelovarsko-bilogorsku županiju.

Tako su u utorak 26. travnja u 15 sati stigli u Bjelovar i položili krunicu kod spomenika poginulim braniteljima u središnjem bjelovarskom parku. U toj prilici pridružili su im se i predstavnici Bjelovarsko-bilogorske županije zamjenik bjelovarsko-bilogorskog župana Neven Alić i pročelnica Kabineta župana Mirna Čačić Klobučić, predstavnici Grada Bjelovara i braniteljskih udruga.

I Bjelovarsko-bilogorska županija dala je potporu braniteljima 4. Gardijske brigade u njihovoj nakani da dostojno obilježe svoju 25 godišnjicu, ali i da odaju počast poginulima za slobodnu nam i neovisnu Republiku Hrvatsku.

Ažurirano ( Srijeda, 27 Travanj 2016 11:17 )