• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ŽUPAN BAJS NA SASTANKU S V.D. RAVNATELJEM HRVATSKE RADIO TELEVIZIJE SINIŠOM KOVAČIĆEM

Traži se prostor za televizijski studio u Bjelovaru

Zahvaljujući suradnji HRT-a i lokalne i regionalne samouprave u skoroj budućnosti u gradu Bjelovaru Hrvatska radio televizija ponovno će imati dopisništvo ili televizijski studio, a time će se ponovno stvoriti uvjeti za bolje izvještavanje

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR – ZAGREB Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs održao je sastanak s v.d. ravnateljem Hrvatske radio televizije Sinišom Kovačićem na temu povratka HRT-a u Bjelovarsko-bilogorsku županiju. Razgovaralo se o ponovnom otvaranju dopisništva ili studija, što je u svom programu rada v.d. ravnatelj Kovačić već naznačio.

Da bi do povratka HRT-a i ponovnog otvaranja dopisništva ili studija došlo prvo je potrebno osigurati adekvatne prostore za rad na čemu Hrvatska radio televizija i Bjelovarsko-bilogorska županija i Grad Bjelovar već rade. Naime, potrebno je osigurati prostor koji zadovoljava uvjete za rad televizijskog studija, ali i lokacija treba biti pogodna.

Kada se steknu uvjeti, a to bi trebalo biti u relativno kratkom roku, zahvaljujući suradnji HRT-a i lokalne i regionalne samouprave u skoroj budućnosti u gradu Bjelovaru Hrvatska radio televizija ponovno će imati dopisništvo ili televizijski studio. Time će se ponovno stvoriti uvjeti za bolje izvještavanje, ne  samo s područja naše županije, već i okolnih, jer podsjetimo kako sada stvari stoje dopisništva HRT-a nema od Čakovca, pa sve do Osijeka.

Ažurirano ( Srijeda, 04 Svibanj 2016 12:37 )