• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


KLUB AMERIČKOG NOGOMETA GREENHORNS BJELOVAR ORGANIZIRA HUMANITARNU AKCIJU ZA ČETRNAESTOGODIŠNJEG DAMIRA GLAVAKA

Turnir i vožnja oldtimerima za kupovinu stajalice

Turnir u bez kontaktnoj verziji američkog nogometa (flag football) između ekipa CZSS Bjelovar, Bjelovarsko-bilogorskog radija, Radija Terezije te zajedničke ekipe Bjelovarskog lista i Bjelovarca održat će se 14. svibnja na starom rukometnom igralištu u 11 sati gdje će se prikupljati donacije

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Klub američkog nogometa Bjelovar Greenhorns u suradnji sa Centrom za socijalnu skrb Bjelovar, Bjelovarsko-bilogorskim radiom, Radiom Terezija, Bjelovarskim listom i Bjelovarcem organizira humanitarnu akciju »DARUJMO RADOST, IGRAJUĆI SE« čija je svrha nabava ortopedskog pomagala – stajalice,  za našeg sugrađanina, četrnaestogodišnjeg Damira Glavaka koji boluje od cerebralne paralize. Njemu je potrebna specifična stajalica – ortopedsko pomagalo, koja bi pomogla kod pridržavanja trupa, jačanju kostiju i pluća te cirkulaciji i probavi. Cijena stajalice je 35.648,29 kn.

Turnir u bez kontaktnoj verziji američkog nogometa (flag football) između ekipa CZSS Bjelovar, Bjelovarsko-bilogorskog radija, Radija Terezije te zajedničke ekipe Bjelovarskog lista i Bjelovarca održat će se 14. svibnja na starom rukometnom igralištu u 11 sati  gdje će se prikupljati donacije (u slučaju kiše Školsko-sportska dvorana). U pauzi između utakmica  su zabavne igre američkog nogometa za mlađe posjetitelje te nastup plesnog kluba H-8.

Donacije će se prikupljati također i u petak 13. svibnja u 18 sati ispred Gradskog muzeja zajedno s Oldtimer klubom »Classic« Bjelovar koji će sve zainteresirane građane provozati gradom u svojim oldtimer automobilima.

Ažurirano ( Srijeda, 04 Svibanj 2016 14:20 )