• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


DOKAZANO DJELUJE!

JESU LI OVO NAJBRŽI PUTOVI DO ORGAZMA?

Donosimo vam savjete koji dokazano djeluju što znači da ih morate isprobati, jer samo praksa vodi do savršenstva

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.tportal.hr

Ženski orgazam mnogima je još veliki misterij. Čak i samim ženama, točnije nekima od njih, nedosanjani je san. Ako želite brže doći do njega i prepustiti se užicima, pročitajte savjete stručnjaka. Riječ je o savjetima koji dokazano djeluju što znači da ih morate isprobati, jer samo praksa vodi do savršenstva.

Uskladite seksualno raspoloženje.
Ako ste jako uzbuđene, možete zgrabiti dragoga, preskočiti predigru i odmah se baciti na posao. Vrlo su velike šanse da ćete brzo do orgazma. No ako niste baš u seksi raspoloženju, predigra je nužna. Najbolja je ona u obliku oralnog seksa zahvaljujući kojemu ćete i doći do vrhunskog užitka.

Što on bolje može kontrolirati svoj orgazam, veće su šanse za vaše višestruke orgazme.

Ako seks traje dugo i kvalitetan je, odnosno stimulirani su svi ključni dijelovi ženina tijela, postoje velike šanse da žena doživi ne jedan, nego nekoliko orgazama tijekom jednog spolnog odnosa. No to, naravno, znači da muškarac ne smije doživjeti vrhunac. Pomozite mu u kontroliranju toga – što češće mu dodirujte penis (prstima, jezikom, rukama, vaginom) jer će tako biti manje osjetljiv i dulje će izdržati. Usto, ako mu rukom nježno, ali istodobno i čvrsto stisnete korijen penisa, odgodit ćete ejakulaciju.

Koju god vrstu orgazma da želite, pripremite se.
Ako želite klitoralni orgazam, birajte poze u kojemu će njemu ili vama klitoris biti lako dostupan. Možete ga stimulirati čime god želite – jezikom, penisom, prstima… Ako pak žudite za stimuliranjem G-točke, popnite se na partnera, nagnite leđa unazad i odredite intenzitet i brzinu. U takvoj pozi vrlo brzo biste trebali osjetiti G -točku i doživjeti vrhunski užitak.

Naučite disati, jer disanje je važno.
A kako disati? Različiti stručnjaci predlažu različite metode disanja. Neki kažu da je dobro zadržati dah kada krene orgazam, jer navodno pojačava intenzitet. Drugi pak zagovaraju duboko disanje u tom trenutku, jer bi navodno ženama moglo omogućiti seriju orgazama. Tko je u pravu? Najbolje da istražite sami! Isprobajte obje metode pa vidite koja vam se više sviđa, odnosno koja bolje djeluje.

Seks, kao i mnoge druge stvari, počinje u glavi.
Dakle, mentalni stav iznimno je važan. Kako biste uopće mogle doživjeti orgazam, morate biti sto posto opuštene. Ako samo i djelićem mozga brinete o tome jeste li lijepe svome partneru i bojite se da ne misli nešto loše o vama, onda ste s krivim čovjekom u krevetu. Vrlo kratko i jasno. Put do orgazma vodi kroz opuštenost, a da biste bile opuštene, morate sto posto biti sigurne u svoga muškarca i dobro se osjećati u njegovu društvu.

Ažurirano ( Subota, 02 Veljača 2013 18:00 )