• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NI FRAJERI NE BI UVIJEK...

KAD SE TO ČAK I »VJEČNO NAPALJENI« NE ŽELE SEKSATI?

Da, i to je moguće, događa se i sasvim je normalno. Postoje situacije u kojima muškarcima nije do seksa. Pogledajmo o čemu je riječ.

E-mail Ispis PDF

Izvor: hot.net.hr

Ovaj put donosimo neke od razloga zašto muškarci nisu raspoloženi za seks i zašto ga neće inicirati:

U tijeku je važna utakmica
Ako je u pitanju zaista važna utakmica, mnogi muškarci neće razmišljati od seks i to duže od deset minuta. Muškarci su jednostavna bića, a TV ima moć privlačenja pažnje. Mnogi će se odreći seksa da ne bi propustili važnu utakmicu.

Previše vanjskih stresnih utjecaja

Muškarci i žene se definitivno mogu složiti oko jedne stvari - stres negativno utječe na libido. Tijekom teških vremena na poslu ili u osobnom životu mnogi će se muškarci povući u sebe. Svatko se sa stresom nosi na svoj način, ali posljedice kod mnogih su izostanak seksualne želje.

Tjeskoba
Nekim se muškarcima probudi libido kad su pijani, ali možda će tada imati problema s erekcijom. Kad se libido i tjeskoba bore, tjeskoba je češći pobjednik.

Što ako nas netko vidi ili čuje?
U nekim situacijama postoji opasnost da budete uhvaćeni na djelu, a kad krenete razmišljati o tome da bi vas netko mogao vidjeti ili čuti, lako je nekima izgubiti volju za seksom.

Prečesto samozadovoljavanje
Muškarci masturbiraju kad nemaju partnericu, ali to se ne mijenja kad imaju partnericu. Često masturbiranje može uzrokovati to da kad je partnerica u blizini muškarac više nema volje ni snage, pa stoga neće ni inicirati seks.

Ažurirano ( Petak, 08 Ožujak 2013 14:09 )