• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


MALCOLM U SREDINI

NE BISTE VJEROVALI, ALI NA VAŠ SEKSUALNI ŽIVOT UTJEČU BRAĆA I SESTRE

Seksualne navike pojedinih osoba ovise i o tome jesu li rođeni kao prvo, drugo, treće dijete ili su jedinci. Hoćete li u krevetu biti slobodniji i opušteniji ili zatvoreni i bez inicijative određuje i činjenica koja ste beba po redu bili u obitelji.

E-mail Ispis PDF

Izvor: magazin.net.hr

PRVOROĐENI I JEDINCI

Ovo su osobe koje su predvidljive u krevetu. Znate li detalje samo jednog njihovog seksualnog iskustva, moći ćete predvidjeti njihove sljedeće poteze u seksu.

»Osobine koje im koriste na poslu, mogu im smetati u vezama. Želja za kontrolom i perfekcionizmom više narušava nego što gradi njihov ljubavni odnos«, tvrdi doktor Kevin Leman.

SREDNJA DJECA

U seksu su prava misterija za svoje partnere. Ponašaju se kontradiktorno. Mogu biti agresivni i natjecateljski nastrojeni ili će izbjegavati bilo kakve konflikte.

»Ako vaš partner pripada ovom tipu, znajte da on svoje seksualne frustracije nikada neće otkriti. Ukoliko teži nečem novom u seksualnom životu, neće vam to reći, osim ako se vi ne potrudite i potaknete ga na to. Izdvojite malo vremena za partnera jer će on sam od sebe teško reći što želi«, savjetuje doktor Leman.

POSLJEDNJE DIJETE

Odrasli rođeni kao posljednje dijete u obitelji, uvijek su raspoloženi za seks. To što njihov partner ima sastanak u ranim jutarnjim satima neće ih spriječiti da imaju jutarnji seks.

»Razlog tome je što su bili mezimci u obitelji. To su vrlo nježne osobe. Dok razgovaraju s vama često će vas dodirivati što je pokazatelj da lako sklapaju fizički kontakt s ostalima«, zaključuje Kevin Leman.

Ažurirano ( Subota, 16 Ožujak 2013 15:31 )