• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ONI ZA OVO NE MARE

DETALJI VAŠEG IZGLEDA KOJE MUŠKARCI NI NE PRIMJEĆUJU

Svi znaju da žene dobar dio svog vremena provode na proučavanje metoda šminkanja i uređivanje frizure kako bi muškarcima izgledale što privlačnije i atraktivnije.

E-mail Ispis PDF

Izvor: magazin.net.hr

Ako ste i vi jedna od onih koja troši sate i sate na spremanje i uređivanje kako biste izgledali savršeno za svog muškarca, možda trošite vrijeme. Evo koje detalje ženskog izgleda frajeri unatoč svim našim naporima gotovo ni ne primjećuju.

Nokti
Prije nego potrošite stotine kuna na ugradnju umjetnih noktiju, budite svjesni da muškarcima zapravo nije pretjerano stalo kako vaši nokti izgledaju. Trebali biste si priuštiti manikuru samo ako će to podignuti vaše samopouzdanje.

Kosa
Vaša kosa potencijalno je glavna stvar na koju trošite sate i sate kako biste je uredili. Muškarci vašu kosu primjećuju jedino kada sami osjete da je mekana ili kada lijepo miriše. Stoga na nju nanosite mirišljavi preparat i pobrinite se da je samo uredno počešljana.

Parfem
Veoma je lako pretjerati s parfemom. Da, naravno da želite mirisati ugodno, ali većina muškaraca preferira kada parfem mogu osjetiti samo onda kad vam se približe. Ne pretjerujte i ne gušite svoje 'žrtve', budite umjereni i po ovom pitanju štedljivi.

Ažurirano ( Srijeda, 10 Travanj 2013 10:43 )