• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


POLAKO UVODITE

KAKO MUŠKARCU REĆI DA ŽELITE SEKSI IGRAČKE

Želite li začiniti stvari u spavaćoj sobi, odličan način za to su seksi igračke. No kako to reći svom muškarcu?

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.tportal.hr

Ukoliko svom dragom kažete da vam je postalo dosadno u spavaćoj sobi i da želite malo začiniti stvari, mogao bi se osjećati nesigurno. A vrlo vjerojatno će mu na pamet pasti veliki prijeteći silikonski vibrator. Da mu ne biste srušili samopouzdanje, razuvjerite ga i objasnite da želite ići polako te zajedno i oprezno pomicati granice.

Pitajte i njega za mišljenje te što bi on volio promijeniti ili koju igračku uvesti u vaše strastvene noći. Ne skačite odmah na hard corevarijante. Počnite s malim promjenama, a kasnije možete uvoditi neke ekstremnije igračkice.

Nije loše početi s malim vibratorom ili čak prstenom za penis. Osjetila vam može dodatno pojačati i malo vezivanja i povez oko očiju, sve naravno u light varijantama.

U svakom slučaju, eksperimentiranje s igračkama može biti jako uzbudljivo, no treba pogoditi oblik i isprobavati ih u raznim varijantama.

Prilikom seksi igrica svakako trebate imati na umu da oboje uživate i da ne radite ništa protiv svoje ili partnerove volje.

I još nešto - ukoliko se sramite eksperimentirati, možda vam to olakša činjenica da postoji posao ispitivačice seksi pomagala. Radi ga Nat Garvey iz Cornwalla, a svojedobno se pohvalila time da je lijepo raditi od kuće. Njen posao je testirati seksualne igračke i oprave.

Pa zašto ih udvoje ne biste isprobavali i vi?

Ažurirano ( Ponedjeljak, 15 Travanj 2013 11:53 )