• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


OMILJENA IGRAČKA

ČUDI LI VAS DA SE ŽENE ZBOG OVOGA ODRIČU SEKSA?

Ovisnost o mobitelima toliko je jaka da bi neke žene radije bile bez seksa nego bez svoje omiljene igračke

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.tportal.hr

U istraživanju kompanije AVG Technologies pokazalo se da bi 57 posto ispitanih žena u Americi radije bilo bez seksa nego mobitela.

Francuskinje bi se pak odrekle seksa na tjedan dana ako moraju birati između njega i mobitela, dok 40 posto njih misli suprotno. I žene u Brazilu teško se rastaju od svojih mobilnih prijatelja te je 44 posto reklo da su im draži od strasti u krevetu, piše Daily Mail.

Istraživanje pokazuje kako mobiteli poprilično utječu na romantičnu stranu života jer žene pomoću njih upravljaju svojim životom na daljinu i gubi se osobni kontakt s ljudima i muškarcima.

U istraživanju je sudjelovalo 4.000 žena iz Sjedinjenih država, Velike Britanije, Kanade, Francuske, Njemačke i Brazila. Oko 47 posto Amerikanki priznalo je da se služi društvenim mrežama iinternetom kako bi dobile što više informacija o osobi s kojom planiraju izaći. Također, 35 posto žena iz cijele studije otkazalo je spoj na osnovi informacija koje su sakupile s interneta.

To vrijedi najviše za ispitanice iz Amerike i Brazila, više od 50 posto anketiranih žena reklo je da bi mogle prekinuti vezu preko telefona.

Ažurirano ( Utorak, 28 Svibanj 2013 09:45 )