• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


GREŠKE U KORACIMA

PET NAJČEŠĆIH POGREŠKI KOJE ŽENE ČINE U KREVETU

Poznata seksologinja Tracy Cox nabrojala je pet najčešćih pogrešnih vjerovanja koja ženama onemogućuju da se razviju u vrhunske ljubavnice

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.tportal.hr

Mnoge žene pretpostavljaju da je seks gotov kad je za muškarca gotov, a pretpostavljaju i da muškarci ne vežu emocije uz seks. No, je li to doista tako? Poznata seksologinja Tracy Cox kaže da takva i slična razmišljanja zapravo sprječavaju žene da budu vrhunske ljubavnice, a nabrojala je i pet najčešćih pogreški koje žene čine u krevetima.

Muškarci uvijek žele seks
Ako imate 17 godina, onda vam se ovakvo razmišljanje može donekle i oprostiti. Ali ako imate više od 17, onda ste u gadnoj zabludi. I muškarci, baš kao i žene, osjećaju brojne pritiske suvremenog društva, a nastoje ostvariti i uspješnu karijeru. To znači da se tijekom dana fokusiraju i na neke druge stvari u životu, a ne samo seks. Dakle, napominje Tracy, muškarci nisu vibratori koje možete uzeti kad vam se prohtije.

Seks je gotov kada je muškarac gotov
Vjerovali ili ne, mnoge žene vjeruju u ovo. Istina je da ima i puno muškaraca koji tako misle, ali ne oni vrhunski ljubavnici. Oni vas neće ostaviti na cjedilu ako još niste vi završili. Za vaše zadovoljstvo mogu poslužiti i drugi dijelovi njegova tijela, a ne samo penis. Dakle, i nakon što on završi, može i vas odvesti do sedmoga neba. Ako pored sebe imate muškarca koji smatra da je sve gotovo kad je on gotov, objasnite mu kako stvari stoje i preodgojite ga.

Muškarcima je seks samo seks i tu nema emocija
Muškarci vrlo često žele seks kako bi se osjećali željeno. Možda vam je teško to shvatiti dok vas on grabi za grudi ispod majice i šapće prostote, ali vrlo često je tako. Seks je za muškarce, pojašnjava Tracy, iskonski oblik davanja. To je način da se on osjeća prihvaćenim fizički i emotivno. Toga čak nisu svjesni ni mnogi muškarci, a oni koji jesu teško da će se toliko otvoriti i iskreno to priznati. Ako vam on želi izjaviti ljubav, vjerojatno će predložiti seks. Ako ga na poslu ne cijene dovoljno, on će vam predložiti seks… Na taj način on dokazuje sebi da nije sami te da je prihvaćen i željen. Upravo to je i razlog zašto muškarci teško prihvaćaju kada žena odbije seks s njima. U njihovoj glavi prijevod zvuči ovako: »Ne sviđaš mi se i ne želim te!«

Muškarci znaju kako seks treba izgledati
Pa, i ne nužno. Seks sa svakom ženom je različit. Što jedna voli, druga ne voli. Upravo zato, ističe poznata seksologinja, važno je da žene muškarcima daju svojevrsne instrukcije. On ne može čitati vaše misli i ako želite da seks izgleda drugačije, lijepo mu to recite, a možete mu i pokazati – on neće imati ništa protiv.

On želi promjene u seksu?! Sigurno me vara
Ovakvo vjerovanje je samo znak da vam nedostaje samopouzdanja. Ako biste svaki dan jeli istu hranu, dosadila bi vam. Tako je i u seksu. Ako on želi uvesti neke novosti, to je znak da želi vas i da nije otišao nekoj drugoj ženi. Otvorite um i ne budite kruti – poslušajte što ima za reći, možda se baš i vama to svidi.

Ažurirano ( Subota, 01 Lipanj 2013 12:36 )