• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


POD POVEĆALOM

EVO ŠTO ĆE VEĆINA ŽENA POTAJNO NAPRAVITI KAD DOĐE U GOSTE

Kada dođemo u goste, domaćinima obično dijelimo komplimente za izgled doma, ali u stvarnosti, većina žena misli kako su im domovi neuredni i prljavi te provjerava koliki je sloj prašine na policama

E-mail Ispis PDF

Izvor: magazin.net.hr

Anketa Betta Livinga, britanskog lanca namještaja specijaliziranoj za spavaće sobe i kupaonice, pokazala je kako čak 63 posto žena misli da su domovi njihovih prijatelja prljavi, 58 ih provjerava koliki je sloj prašine na policama, a 40 posto bi svoje prijatelje iza leđa nazvalo aljkavim osobama.

Žene tako koriste posebne taktike provjeravanja nereda i čistoće domova svojih prijatelja, uključujući pregledavanje polica zbog prašine, suptilnog pregledavanje kuhinjskih ormara, obaveznog odlaska u kupaonicu i zavirivanja u spavaću sobu na povratku iz nje.

Ono što žene tjera na istraživanje tuđih domova je zapravo nesigurnost zbog stanja u vlastitom, jer je upravo čistoća doma druga stvar koja ih najviše deprimira, odmah nakon tjelesne težine.

ŠTO IH NAJVIŠE DEPRIMIRA?

Od dvije tisuće ispitanih žena njih 63 posto je otkrilo kako usisava samo područje oko velikih komada namještaja, umjesto da se gnjavi s premještanjem i čišćenjem područja ispod njih. Još jedna prljava tajna koju dijeli 74 posto žena je da pećnicu čiste samo jednom godišnje, dok ostatak to čini jednom u dvije godine. Također, 69 posto priznalo je kako ispod kreveta u spavaćoj sobi usisava samo jednom mjesečno.

Najprljavije sobe u kući smatraju spavaćim sobama, ostalim sobama i trpezarijama.

Ono što ih najviše deprimira su redom: tjelesna težina, prljavi domovi, lijeni muževi, obiteljski problemi i novac.

Ažurirano ( Subota, 08 Lipanj 2013 12:56 )