• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


VRUĆE IDEJE

PROVOKATIVNI NAČINI NA KOJE MOŽETE INICIRATI SEKS

Osjećate da ste spremni za malo akcije pod plahtama, a ne znate kako mu pokazati da želite seks. Što kažete na zločesti i intrigantan SMS, ili kratko pismo u kojem ćete mu otkriti želju i dati naznaku onoga što biste mu učinili.

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.tportal.hr

Evo nekoliko ideja kako na provokativan način inicirati seks. Nije važno je li vaš muškarac stidljivi dečko ili alfa mužjak, žena koja poduzima inicijativu ima odličan učinak na libido i najbolji je afrodizijak. Spoznaja da ga želite raspametit će ga. A evo kako ćete to učiniti.

Napišite mu ljubavno pismo
Živimo u doba kada klasična ljubavna pisma gotovo i ne postoje. Učinite nešto drugačije, napišite mu ljubavno pismo od kojeg će mu postati vruće. Napišite mu kako se osjećate koliko ga želite, a možete mu u pismo dodati i neki seksi kondom ili pak lubrikat. Neka mašta učini ostalo.

Dajte mu malu naznaku onoga što imate ispod
Obucite samostojeće najlonke ispod suknje. Kako biste mu dali do znanja što imate ispod kada ste sigurni da gleda, ležerno prebacite jednu nogu preko druge. Ukoliko ste u stanu, možete ispod suknje odjenuti tange i nagnuti se tako da naprosto mora uhvatiti pogledom vaše draži dok se 'neobavezno' saginjete. Vjerujemo kako će on učiniti sljedeći korak.

Stavite mu u glavu prljave misli
Ako ste na nekom javnom mjestu i spremate se kući, a vi jako želite seks, evo što morate činiti. Nagnite se prema svom dragom i šapnite mu na uho kako ste upravo u toaletu skinuli donje rublje. Potaknut ćete njegove zločeste misli i aktivirati želju za seksom. Možete mu šapnuti i nešto drugo, najbolje znate što vašeg dragog pali.

Napravite prvi korak
Možda će vas ovo preplašiti jer ne znate kako započeti, no evo nekoliko savjeta. Pogledajte ga duboko u oči i drsko, zavodnički recite mu da ga želite odmah i sada. Ako niste razgovorljivi tip, zaokupite mu pažnju dugačkim vlažnim poljupcem. Ili ne recite ni riječ, samo ga uzmite za ruku odvedite u sobu i u akciju.

Dajte mu sliku
Muškarci su vizualni tipovi. Šaljite mu vaše seksi fotografije cijeli dan. Pobrinite se da je svaka iduća fotografija malo izazovnija i zločestija od prethodne. Bit će mu jasno što želite, a i on će jedva dočekati da stigne kući i da se bacite na jedan vrući seks. Kako bi mu slali zločeste fotke u svog muškarca morate imati apsolutno povjerenje.

Odvedite ga u seks shop
Prikažite to kao usputnu zabavu, običan posjet dućanu za odrasle gdje ćete samo vidjeti što se nudi malo nasmijati i zabaviti. Jednom kad ste u dućanu i kada on vidi vaš entuzijazam bit će spreman za akciju. To je odlična prilika i za kupiti neku seksi igračku koja će vam začiniti ljubavni život.

Seksi film je na redu
Ugodne večeri u DVD mogu biti udobne, ali i dosadne. Kako biste malo začinili stvari, upalite neki vrući film. Kada stvari postanu eksplicitne i užarene, pokažite mu koliko ste vi vrući i željni akcije.

Zločesta masaža
Ovo je odličan način za opustiti svog frajera nakon napornog dana na poslu. Koristite mirisna ulja, svijeće, ali pripazite da masaža ne bude previše opuštajuća jer bi mogao zaspati. Neka bude senzualna, seksi i zločesta. Masirajte mu bedra s unutarnje strane, ljubite mu vrat. Pojačavajte intenzitet pritiska i jačinu disanja, sve će mu biti jasno.

Dogovorite tajni seksi jezik
Ovdje se morate ranije dogovoriti koje ćete fraze upotrijebiti kako bi jedno drugom dali do znanja da želite seks. To može biti nešto samo uobičajeno što ćete jedino vi prepoznati. Baš zbog tajnovitosti i jest seksi.

Uložite u novo donje rublje
Neka vaš dragi zna da kupujte novo seksi rublje, no nemojte mu ga pokazati unaprijed. Kada ste u raspoloženju za seks, pravo je vrijeme da posegnete za ovim ubojitim seksi oružjem. Naglasite mu da imate novo donje rublje i jedva će čekati vidjeti što je ispod.

Ažurirano ( Subota, 29 Lipanj 2013 14:44 )