• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ŠTO NE BI TREBALI RADITI SA SVOJIM »PONOSOM«

Znate li da i penis može upasti u nevolju? Ako ne želite da vam se to dogodi, zapamtite savjete koje vam nudimo

E-mail Ispis PDF

Izvor: kult.com.hr

Muškarci nisu svjesni da njihovi penisi mogu upasti u gadne nevolje i to njihovom zaslugom, piše Guradian. Ne želite da se to i vama dogodi? Onda pročitajte savjete o tome što nikako ne biste trebali raditi svojemu penisu.

FOTOGRAFIRANJE
Ako se ne želite naći usred javne afere, onda ne biste trebali fotografirati svoj penis i slati ga mobitelom ili e-mailom drugim osobama jer nikad ne znate kad će ga netko pokazati svima. To vrijedi i za poznate i za nepoznate muškarce. Javni će se naći usred medijskog skandala, a oni manje poznati usred priča uže i šire okoline.

ZANEMARIVANJE HIGIJENE
Želite li da se žena divi vašoj opremi izbliza i iz daljine? Ako je odgovor potvrdan, onda nikako nemojte zanemarivati higijenu penisa. Izostanak higijene rezultira groznim 'mirisima' koje nijedna žena ne želi osjetiti. Dakle, higijena je važna!

GURANJE GDJE MU NIJE MJESTO
Znate li da su neki muškarci toliko znatiželjni da penis pokušavaju ugurati i u neke kućanske aparate poput tostera? Srećom, to nisu česti slučajevi, ali se događaju. To, naravno, ne treba raditi i vjerujemo da taj savjet ne treba detaljnije pojašnjavati…

DAVANJE IMENA
To je možda slatko kad ste jako mali (najdulje do šeste godine života), a poslije je odraz nesigurnosti. Psiholozi kažu da je to odraz nezrelosti, a imenovanju penisa skloniji su muškarci koji u sebi nose infantilno ponašanje. Uostalom, koja žena vašu opremu želi zvati 'Miško' ili 'Tigre'?!

SAMOSTALAN PIERCING
Nekim se muškarcima sviđa piercing na penisu, ali im se ne sviđa da im to netko drugi radi pa primjenjuju princip 'sam svoj majstor'. Treba li posebno napominjati da je to iznimno loša ideja?! Infekcija je najmanji problem koji vas može zadesiti u toj situaciji…

POVEĆAVANJE
Razumljivo je da neki muškarci žele imati veće penise, ali nisu razumljivi načini na koji ih žele povećati. Treba li vam posebno pojašnjavati da kreme za povećanje penisa koje se kupuju na internetu, uopće nisu učinkovite?! I da operacija penisa u Kini za 5,99 dolara nije dobra ideja za povećanje penisa?! Prihvatite ga i volite takvog kakav je.

Ažurirano ( Četvrtak, 19 Rujan 2013 14:08 )