• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


IMA IH, IMA...

OVAKVI MUŠKARCI NE ZNAJU ZADOVOLJITI ŽENU

On može biti zgodan, seksi, elokventan i šarmantan, ali, nažalost, i loš u krevetu. Kako ga prepoznati?

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.tportal.hr

Vjerovali ili ne, još uvijek postoje muškarci koji su uvjereni da su apsolutno sjajni u seksu, a da pritom nemaju pojma gdje se nalazi klitoris, kako žene doživljavaju orgazam i o čemu ovisi vlažnost vagine. Takve muškarce može se prepoznati po navedenim stavovima.

Oni misle da znaju sve o ženskom tijelu

Većina muškaraca načelno zna gdje se nalazi klitoris i kako izgleda. Nažalost, mnogi još uvijek nisu sigurni čemu služi pa se još uvijek može čuti muško kukanje da njihove partnerice svršavaju samo kada im se dodiruje klitoris. Da, većina žena može doživjeti orgazam samo stimuliranjem klitorisa, a problem je u tome što mnogi muškarci ne znaju što točno raditi s njim. Ako ne želite biti loš ljubavnik do kraja života, zamolite partnericu da vas nauči kako postupati s njoj vrlo važnim dijelom tijela.

Oni misle da vlažnost znači i uzbuđenost

To je prilično često razmišljanje. Neke žene mogu biti prilično uzbuđene, a da uopće nisu vlažne. Kako smo već ustvrdili, nisu sve žene jednake. Neke su vlažne i kad nisu uzbuđene, jer to ovisi o nizu procesa u njezinu tijelu. Njezina vlažnost najviše ovisi o tome u kojoj je fazi menstrualnog ciklusa, a ako imate partnericu koja ima problema s tim, jednostavno nabavite lubrikant.

Oni misle da i žene i muškarci isto doživljavaju seks

Muškarac se sjajno osjeća prilikom penetracije. Neki misle da isto doživljavaju i žene, ali se varaju. Vagina je osjetljiva i, da bi sve funkcioniralo kako treba, mora biti ispunjeno niz uvjeta. Drugim riječima, oko žene se treba više potruditi, a ne samo staviti penis unutra i misliti da je sve savršeno. To ženama tijekom seksa može samo izazvati bol, a ne donijeti zadovoljstvo.

Oni misle da znaju što ženama treba

Mnogi muškarci misle: »Ako ženi treba vibrator da bi postigla orgazam koji ne može postići s muškarcem, onda nešto nije u redu s njom.« Činjenica je da nešto nije u redu s muškarcima koji tako misle. Muški i ženski orgazam nisu jednaki, a žene ga postižu uz nešto više truda. Umjesto pogrešnog načina razmišljanja, takvi muškarci trebali bi se više potruditi oko zadovoljenja svoje partnerice

Oni misle da točno znaju što žene žele

Muškarci često pretpostavljaju da znaju što žene žele, i to na osnovi prijašnjih seksualnih iskustava. Međutim, nisu sve žene iste. Muškarac nikada ne bi trebao misliti da će se ženi sviđati sve ono što se sviđalo njegovoj prijašnjoj partnerici. To također vrijedi za veze. Postoje žene kojima je lako održavati vezu ispunjenu neobaveznim seksom, ali i one koje se emotivno lako vežu.

Ažurirano ( Srijeda, 16 Listopad 2013 12:29 )