• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


DJEVOJKA TJEDNA

STEFANI ŠUŠA U PIZZERIJI COSSA NOSTRA

Slobodno vrijeme Stefani uglavnom provodi s društvom, jako je vedra, otvorena i komunikativna osoba koja istinski uživa u svakom trenutku života

E-mail Ispis PDF

Djevojka tjedna je lijepa Stefani Šuša iz Šibenika, rođena 5. listopada 1993. godine. Lijepu Stefani snimili smo u pizzeriji Cossa Nostra gdje kako kaže često voli svratiti s društvom na ponajbolju pizzu u Bjelovaru. Nakon završene Srednje medicinske škole sada studira u Bjelovaru na Stručnom studiju Sestrinstva. Osim što voli medicinu Stefani zanimaju moda, modne revije i snimanja.

Manekenstvom, modelingom i hostesiranjem počela se baviti 2012. godine kada se uključila u udrugu »Štiklama do vrha«. Od tada iza sebe ima preko stotinu odrađenih promocija, snimanja i nekoliko revija. Stefani voli i ples kojim se bavila šest godina.

Slobodno vrijeme Stefani uglavnom provodi s društvom, jako je vedra, otvorena i komunikativna osoba koja istinski uživa u svakom trenutku života.

Njeni kolege kažu da donosi pozitivnu energiju u svaku prostoriju i da bi od nje svi trebali naučiti što znači živjeti punim plućima!

Ažurirano ( Utorak, 11 Studeni 2014 18:00 )