• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Lijepa Matea voli vježbati

Većinu svog slobodnog vremena provodim u teretani rekreacijskog centra »Salveo fit«. Kad nisam u teretani družim se s prijateljima i dečkom – kaže Matea

E-mail Ispis PDF

Djevojka tjedna je lijepa Matea Šotola iz Velikog Grđevca. Ima 19 godina i ide u peti razred Medicinske škole Bjelovar. Nakon što završi srednju medicinsku školu planira upisati Kineziološki fakultet u Zagrebu i to zato što je zanima sport i sve vezano uz teretanu i fitnes.

– Prije sam trenirala rukomet, ali sam zbog ozljede i operacije koljena prestala. Većinu svog slobodnog vremena provodim u teretani rekreacijskog centra »Salveo fit«. Kad nisam u teretani družim se s prijateljima i dečkom. Životni cilj mi je završiti fakultet i pronaći posao koji volim. Prijatelji, obitelj i dečko uvijek su mi podrška u svemu, isto kao i Mate Obšivač te Nikolina Hrpalo. Da nije bilo Mate ne bi nikad tak zavoljela vježbanje i teretanu.  On me poticao da se svaki dan trudim sve više. Upravo se pripremamo za natjecanje Powerliftingu i Bench press koje će se održati u trećem mjesecu u Trogiru – kaže lijepa Matea.

Ažurirano ( Utorak, 05 Siječanj 2016 14:56 )