• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Lijepa Marina voli vježbati te obožava tetovaže i piercinge

Zahvaljujući Mati Obšivaću zavoljela sam vježbanje te minimalno tri puta tjedno vježbam u Salveo fitu! Volim putovanja, i zahvaljujući mome suprugu koji vozi kamion uspjela sam vidjeti veći dio Europe. Ono malo vremena što mi ostane od posla i teretane koristim za vožnju biciklom, čitanjem te naravno za druženja sa obitelji i prijateljima – kaže lijepa Marina

E-mail Ispis PDF

Djevojka tjedna je lijepa Marina Petrinac iz Bjelovara. Marina ima 31 godinu, završila je Turističko prehrambenu školu Bjelovar, smjer Hotelijersko turistički tehničar. Udana je i pomajka je dvoje djece Tee i Patrika. Radi u đurđevačkom hotelu Picok na recepciji.

Na prijedlog supruga Igora krenula je prošle godine u teretanu.

– Zahvaljujući Mati Obšivaću zavoljela sam vježbanje te minimalno tri puta tjedno vježbam u Salveo fitu zajedno s Mateom Šotola! Volim putovanja, i zahvaljujući mome suprugu koji vozi kamion uspjela sam vidjeti veći dio Europe. Ono malo vremena što mi ostane od posla i teretane koristim za vožnju biciklom, čitanjem te naravno za druženja sa obitelji i prijateljima – kaže lijepa Marina te dodaje da je i zaljubljena u tetovaže i piercinge.

Ažurirano ( Četvrtak, 21 Siječanj 2016 13:06 )