• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


AC/DC OTKRIVA DETALJE NOVOG ALBUMA

Johnson je priznao kako je bend razmatrao niz mogućih naslova novog albuma, a koji bi svakako trebao izaći najkasnije početkom 2015. godine

E-mail Ispis PDF

Član benda AC/DC, točnije Brian Johnson, otkrio je da su završili rad na novom albumu na kojemu su radili u Vancouveru. Spomenuti album vjerojatno će biti izdan krajem ove ili početkom sljedeće godine. Bilo je sjajno tamo. Gotovi smo. Vrlo sam uzbuđen i imamo neke odlične pjesme, rekao je Johnson za Metal Hammer piše portal Soundguardian.com.

Govoreći o aktualnom izbivanju Malcolma Younga iz benda zbog zdravstvenih razloga, Johnson je izjavio: Očigledno nam nedostaje Malcolm. On je borac. U bolnici je, ali je borac. Držimo palčeve da ponovno postane jak.

Malcolmovo izbivanje pokriva njegov nećak Stevie međutim izostanak člana benda svejedno ostavlja svojevrsnu prazninu.

– Stevie je bio veličanstven. No teško je kada snimate s tom mišlju koja visi nad vama i kada vaš kolega nije dobro. – rekao je i dodao – Ali siguran sam da je Malcolm navijao za nas. On je tako jak čovjek. Ponosit je i zadržava svoju privatnost stoga ne možemo reći mnogo. Ali držimo fige da će se vratiti.

Nadalje, Johnson je priznao kako je bend razmatrao niz mogućih naslova novog albuma, a koji bi svakako trebao izaći najkasnije početkom 2015. godine. K tome je dodao kako je on htio album nasloviti Man Down, ali kako kaže – ... to je malo negativno i vjerojatno je došlo ravno iz srca. To mi se sviđa.

Johnson je nedavno primio i počasnu diplomu od Northumbria Universityjaza što tamošnji profesor Andrew Wathey kaže – Brian je bio inspiracija za ljude s North East-a i fanova rocka diljem svijeta.

Ažurirano ( Subota, 12 Srpanj 2014 11:13 )