• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


U SKLOPU AKCIJE »MLADI SVIRKOM PROTIV NASILJA«

ŠKOLSKI BENDOVI SVIRALI U BJELOVARSKOM KAZALIŠTU

Nastupili su bendovi iz: Ekonomske i birotehničke škole, Glazbene škole Vatroslav Lisinski, Doma učenika Bjelovar, Tehničke škole Bjelovar te Gimnazije Bjelovar

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Školski bendovi održali su sinoć, 27. studenoga, koncert u Bjelovarskom kazalištu u sklopu akcije »Mladi svirkom protiv nasilja«. Organizator je Odbor za ravnopravnost spolova Gradskog vijeća Grada Bjelovara, odnosno sve oko koncerta organizirala je Tatjana Grđan. Organizacija CESI je osigurala majice »Nasilne veze su bezveze« učenike glazbenike. Sinoć su također na koncertu bile nazočne Sanja Cesar i Nataša Bijelić, iz CESI-a koje su još davno radile brojna istraživanja i kampanje u području nasilja, koje su velika podrška u provedbi cijele ove kampanje u ratu protiv nasilja.

Nastupili su bendovi iz: Ekonomske i birotehničke škole, Glazbene škole Vatroslav Lisinski, Doma učenika Bjelovar, Tehničke škole Bjelovar te Gimnazije Bjelovar.

Dio atmosfere pogledajte na fotografijama te na videu, uz isječke svirke tu su i izjave učenika i Lidije Novosel, zamjenice gradonačelnika Bjelovara.

Ažurirano ( Subota, 29 Studeni 2014 19:40 )