• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Jurski svijet u bjelovarskom kinu

Gledajući film, naći ćete se u luksuznom tematskom parku u kojem se nalaze najveća i najzanimljivija živuća prethistorijska stvorenja. Park se nalazi na otoku nedaleko Costa Rice i najsuvremenije je čudo tehnologije prepuno atrakcija koje ostavljaju bez daha.

E-mail Ispis PDF

Ulaznice za dugo očekivani film »Jurski svijet« od danas, 26. lipnja, u 20 sati su u pretprodaji, javljaju iz Kulturnog i multimedijskog centar Bjelovar. I to za sljedeće projekcije: utorak, srijeda i četvrtak od 19 i 20:15 sati te subota od 19 sati (3D) – cijena ulaznice 30 kuna, i petak od 19 sati (2D) – cijena ulaznice 25 kuna.

Žanr: Akcija, SF, Avantura
Godina: 2015.
Redatelj: Colin Trevorrow
Glavne uloge: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jake Johnson
Trajanje filma: 124 minute
Distributer: Blitz film&video

Gledajući film, naći ćete se u luksuznom tematskom parku u kojem se nalaze najveća i najzanimljivija živuća prethistorijska stvorenja. Park se nalazi na otoku nedaleko Costa Rice i najsuvremenije je čudo tehnologije prepuno atrakcija koje ostavljaju bez daha. Djeca imaju priliku jahati minijaturne triceratopse, posjetitelji se mogu diviti mozasauru koji iskače iz dubina ogromnog bazena kako bi u zraku pojeo mamac od velike bijele psine, a zapanjene obitelji sa strahopoštovanjem proučavaju dinosaure svih veličina i oblika koji slobodno lutaju. No sve krene po zlu kad Indominus rex - dinosaur koji nikad prije nije hodao Zemljom, i čija inteligencija i sposobnosti lova nikome nisu poznate - pobjegne i nestane u džungli. U tom se trenutku svako biće u Jurskom svijetu, i osoba i dinosaur, nađu se u velikoj opasnosti. Počinje rat za preživljavanje i nijedan dio najvećeg tematskog parka na svijetu više nije siguran!

Ažurirano ( Nedjelja, 05 Srpanj 2015 08:41 )