• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NUMI ROCK FEST 2015. U IVANSKOJ

Mladi besplatno uživali u dobroj glazbi i dobrim bendovima

Organizatori su ove godine svima onima koji godinama podržavaju njihov rad odlučili pokloniti besplatan ulaz. U dosadašnjih šest izdanja na njemu je nastupilo oko 60 različitih bendova iz Hrvatske, ali i šire (Slovenija, Srbija, Njemačka, Makedonija).

E-mail Ispis PDF

IVANSKA Prošli vikend održan je NUMI ROCK FEST u Ivanskoj kojeg već sedmu godinu zaredom organizira Nezavisna udruga mladih Ivanska (NUMI).

Organizatori su ove godine svima onima koji godinama podržavaju njihov rad odlučili pokloniti besplatan ulaz. Tako su prošli vikend, svi koji su to željeli, mogli besplatno uživati u dobroj glazbi i dobrim bendovima.

Program je počeo u petak, a festival je otvorio dobro poznati dvojac 2Seljos (Mišo i Filip) koji iza sebe ima pregršt nastupa po Bjelovarskim birtijama. Nakon njih nastupili su dečki iz benda HUMAN, koji svoje glazbene temelje nalazi u rock izražaju koji je istovremeno potpomognut s malom dozom popa i velikom dozom osviještenog humora. Prije samog kraja i after party-a svirao je FAJRUNT, mladi punk/rock bend iz Varaždina koji je nastupao kao  predgrupa mnogim poznatim imenima tog žanra.

Mladi punk-rock band iz malenog sela Velika Trnovitica FUCK YOU JOHN MAYER otvorio je svojim nastupom festivalsku subotu. Nakon njih svoje su odsvirali dečki iz indie-rock bend BIG STRIP GORILA, koji svoju glazbu opisuju kao zoo-rock. Zatim su nastupili dečki iz sastava koji svira alternativni rock kombiniran s elementima hard, progresivnog i eksperimentalnog rocka MEDIA STRES. Dio njihovog nastupa možete pogledati na videu. Nakon njih RUSTI, za ljubitelje energičnog glazbenog izričaja ili kad bi se trebali snaći u žanrovskom rječniku – izričaja na tragu punka uronjen u zanimljivi indie. Ovogodišnji festival zatvorio je CHAIN OF SUFFERING, predvođeni braćom Ivančan koji su i osnovali bend i jedni su od začetnika samog festivala, poznatiji pod imenom Tetanus i Head crushers.

U dosadašnjih šest izdanja na njemu je nastupilo oko 60 različitih bendova iz Hrvatske, ali i šire (Slovenija, Srbija, Njemačka, Makedonija).

Ažurirano ( Ponedjeljak, 20 Srpanj 2015 10:03 )